Οκτώ μεταγραφές σε 20 μέρες, οι επαφές για τον σέντερ και η κουβέντα με Μαργαρίτη

Μέσα σε ένα μήνα ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
Οκτώ μεταγραφές σε 20 μέρες, οι επαφές για τον σέντερ και η κουβέντα με Μαργαρίτη
Photo Credits: @paokbc.gr website

Από την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον Μάσιμο Καντσελιέρι στις 9 Ιουνίου και μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε οκτώ μεταγραφές. Ο Ιταλός τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του επέλεξαν τους παίκτες που ήθελαν και μέσα από γρήγορες διαδικασίες πήραν αυτούς που ήθελαν, έχοντας κλείσει σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της ομάδας.

«Θα έχουμε λιγότερους παίκτες στο rotation από ό,τι συνήθως. Θα έχουμε μια δυνατή περιφέρεια, τώρα ψάχνουμε το βασικό μας σέντερ» ανέφερε στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο πρόεδρος, Θανάσης Χατζόπουλος. Έτσι, ο Δικέφαλος δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση του βασικού του ψηλού, που θα πλαισιώσει τους Ρόκι Κρούζερ, Τζέικ Φόρεστερ και Κώστα Ιατρίδη, ενώ αναμένεται στις επόμενες ημέρες το ραντεβού και η συζήτηση για το μέλλον του Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει ήδη οκτώ παίκτες, έχει γεμίσει την περιφέρειά του, όμως θα γίνουν και κάποιες επιπλέον συμπληρωματικές κινήσεις και από την ελληνική αγορά για να γεμίσει το ρόστερ. Στις 10 Αυγούστου εξάλλου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, νωρίτερα από άλλες χρονιές, καθώς φέτος θα συμμετέχει στα προκριματικά του BCL (15-22 Σεπτεμβρίου). Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ περιμένει από τη διοργανώτρια αρχή την ενημέρωση για το αν θα φιλοξενήσει τον δικό του προκριματικό όμιλο όπως αιτήθηκε…

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

Γκαρντ: Μπάρτλεϊ, Ρέινολντς, Κατσίβελης, Παπαδάκης, Χέντερσον

Φόργουορντ-σέντερ: Φόρεστερ, Κρούζερ, Ιατρίδης

Διαβάστε ακόμη...