Ψάχνει τον εκλεκτό για το «5»

ΠΑΟΚ: Ψάχνει τον εκλεκτό για το «5»
Πηγή: paok24.com
Ψάχνει τον εκλεκτό για το «5»
Photo Credits: @PAOK BC

 

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι συνεχίζει την αναζήτηση του εκλεκτού για τη ρακέτα του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, με τις περιπτώσεις που τσεκάρει να είναι διάφορες, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει βρεθεί ο παίκτης που ταιριάζει στα «θέλω» του και παράλληλα είναι εντός του οικονομικού πλαισίου της ΚΑΕ.

Ο Ιταλός έχει τσεκάρει διάφορους παίκτες από την αμερικανική αγορά, η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι σε ένα περίεργο σημείο, αφού πολλοί έχουν δοκιμάσει την τύχη τους στο Summer League του ΝΒΑ και ψάχνουν κυρίως να μείνουν στις ΗΠΑ και στη G-League.

Μια τέτοια περίπτωση, ο 24χρονος, ύψους 2.13, Γουόρεν Γουάσινγκτον. Αποφοίτησε με καλά νούμερα από το πανεπιστήμιο του Texas Tech (9.8π., 7.5 ριμπ.) παρότι είναι αρκετά ψηλός, έχει τα αθλητικά στοιχεία που αναζητά ο Καντσελιέρι και βρέθηκε στο Summer League με την ομάδα των Μαϊάμι Χιτ. Ο Αμερικανός, προς το παρόν, δείχνει διατεθειμένος να μείνει στην πατρίδα του, παρότι στο Summer League, δεν είχε μεγάλη συμμετοχή.

Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν κι άλλες, με τον ΠΑΟΚ πάντως να έχει χρόνο μπροστά του, δεδομένη ότι η πρώτη του προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10 Αυγούστου.

Οι επαφές συνεχίζονται, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει κρατήσει ένα καλό ποσό στο αγωνιστικό του μπάτζετ για το βασικό του σέντερ και μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να έχει βρεθεί ο «εκλεκτός».

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι Φόρεστερ, Κρούζερ, Ιατρίδης (υπό προϋποθέσεις και ο Περσίδης) παίζουν στο «4-5» και αναμένεται τουλάχιστον άλλη μία προσθήκη.
 

Διαβάστε ακόμη...