Στην Αθήνα για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι

Τα συνεχόμενα παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκούραση, ούτε όμως και για πολλές σκέψεις. Από το βράδυ της Τετάρτης, ο Massimo Cancellieri και οι συνεργάτες του έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στον επόμενο αγώνα της ομάδας, την εκτός έδρας δοκιμασία απέναντι στον Πανιώνιο ΧΥΜΟΙ VIVA, παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/10 στις 20:15) στο Κ.Γ. της Γλυφάδας.
Στην Αθήνα για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι
Photo Credits: @PAOK BC

Με τον ελάχιστο χρόνο που είχε στη διάθεσής της η ομάδα μας, ουσιαστικά πρόλαβε να κάνει μία προπόνηση (την Πέμπτη) στο PAOK Sports Arena και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία με μία προπόνηση απόψε το βράδυ στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα απαιτητικό αυριανό παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Στο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, δουλέψαμε στα σημεία που ήθελαν οι προπονητές μας και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες ενός αγώνα απέναντι σε μία πολύ καλή και φιλόδοξη ομάδα.

Ο Πανιώνιος είναι πολύ αξιόλογος αντίπαλος, αυτό δείχνει η εικόνα που έχουμε από το ξεκίνημα της σεζόν. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε συνεπείς σε αυτό και αποφασιστικοί μέσα στο γήπεδο για να μπορέσουμε να πάρουμε μία ακόμη σημαντική νίκη».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, που αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές:

Cedric Hendertson Jr., Devonte Upson, Jake Forrester, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Frank Bartley, Χρήστος Μανθόπουλος, Shavar Reynolds Jr. και Rocky Kreuser.

Διαβάστε ακόμη...