«Έχω πολύ μεγάλο κίνητρο…»

Βαδίζει προς το 26ο έτος της ζωής του, είναι πέρα από κάθε αμφιβολία στην καλύτερη ηλικία για να παίξει μπάσκετ και αυτό ακριβώς θέλει να κάνει ερχόμενος στον ΠΑΟΚ.
 «Έχω πολύ μεγάλο κίνητρο…»
Photo Credits: @paokbc.gr website

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης είναι νέος, αλλά έχει ήδη οκτώ χρόνια επαγγελματικής καριέρας στις πλάτες του. Είναι έμπειρος, αλλά ταυτόχρονα διψασμένος για μπάσκετ και δηλώνει ότι έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ. Ξέρω πολύ καλά ποιος είναι ο ΠΑΟΚ, το μέγεθος της ομάδας, την ιστορία της και πόσο φανατικοί και υποστηρικτικοί είναι οι φίλαθλοί της. Για αυτό και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον ΠΑΟΚ και παρά το γεγονός ότι ακούγεται τετριμμένο, ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσουμε την δουλειά», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης και προσθέτει… 

«Από την πρώτη στιγμή των συζητήσεών μας, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου έδειξαν ένα πραγματικό ενδιαφέρον, το εκτίμησα και αυτός ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που έρχομαι στη Θεσσαλονίκη. Έχω όμως και πολύ μεγάλο κίνητρο. Τα θέλω μου ταυτίζονται με αυτά της ομάδας και του προπονητή, εύχομαι να είμαστε υγιείς και όλα θα πάνε καλά».

Ο 26χρονος γκαρντ αναφέρθηκε και στη συζήτηση που είχε με τον Massimo Cancellieri, λέγοντας χαρακτηριστικά… 

«Είχαμε μία ωραία συζήτηση με τον κόουτς. Ξέρω τι θέλει από μένα, αλλά και πως θέλει να παίξει η ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά στο γήπεδο. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε πολύ, να δεθούμε σαν ομάδα και να έχουμε μία καλή σεζόν».

Το τρίποντο είναι το βασικό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του, όχι όμως και το μοναδικό… 

«Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα σε αρκετούς τομείς. Στην οργάνωση, στο σκοράρισμα, όπου θέλει και με χρειάζεται η ομάδα».

Με την ομάδα να ξεκινά νωρίς τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις λόγω των προκριματικών του Basketball Champions League, αναπόφευκτα θα ξεκινήσει νωρίτερα και η προετοιμασία. Αρχές Αυγούστου το ραντεβού στο PAOK Sports Arena και όπως λέει ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης… 

«Έχουμε από το ξεκίνημα της σεζόν πολύ απαιτητικά παιχνίδια μπροστά μας και για αυτό ξεκινάμε τόσο νωρίς. Έχουμε κίνητρο, θέλουμε να προκριθούμε, αλλά δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Θέλουμε μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας, να έρθει στο γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Διαβάστε ακόμη...