«Όνειρο ζωής να είμαι στον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης, μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, για τους στόχους της νέας σεζόν, για τις εμπειρίες που αποκόμισε, καταλήγοντας πως είναι όνειρο ζωής να φοράει αυτή την φανέλα.
Πηγή: sdna.gr
«Όνειρο ζωής να είμαι στον ΠΑΟΚ» (vid)
Photo Credits: @paokbc.gr website

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως αισθάνεται που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ: 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω. Έλειψα τρία χρόνια. Πήγα και γέμισα εμπειρίες στο κομμάτι του παιχνιδιού και τώρα ξαναγύρισα εδώ πιο έτοιμος».

Για το αν είναι αλήθεια πως μεγάλωσε στον ΠΑΟΚ: 
«Ναι είναι αλήθεια, γιατί από το προπαιδικό είμαι εδώ πέρα, έκατσα οκτώ χρόνια, δύο χρόνια στο ανδρικό και μετά πήγα στην Elite League για τρία χρόνια και τώρα ξανά γύρισα».

Για το τι σκέφτεται τώρα για τη νέα χρονιά: 
«Είναι μεγάλη πρόκληση τα προκριματικά της Ευρώπης, θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά θα τα δώσουμε όλα».

Για το τι σημαίνει γι' αυτόν ο ΠΑΟΚ: 
«Για εμένα είναι πάρα πολλά, γιατί μεγάλωσα με τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο,  αλλά και στην Τούμπα, πήγαινα σε κάθε παιχνίδι και εννοείται δεν έχανα κανένα και είναι όνειρο ζωής να είμαι σε αυτή την ομάδα».

Και πρόσθεσε μιλώντας και στο EOK WebRadio...

Για την Elite League: «Απ’ τα τρία χρόνια που συμμετείχα στο πρωτάθλημα, πέρυσι ήταν η καλύτερη χρονιά γενικά, γιατί όλες οι ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε. Η τελευταία ομάδα μπορούσε ένα κερδίσει την 1η σε μια κακή της μέρα. Δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές, εκτός μόνο απ’ τον Πανιώνιο και τον Μίλωνα».

Για το πόσο βοηθάει νεαρούς αθλητές η ανάπτυξη του πρωταθλήματος της Elite League: «Εμένα τα δύο χρόνια μου στον ΠΑΟΚ βοήθησαν για να δω τον τρόπο που μπορείς να δουλεύεις επαγγελματικά, αλλά εγώ πνευματικά και σωματικά δεν ήμουν έτοιμος για να συμμετάσχω στους αγώνες και την προπόνηση. Ήταν πολύ δύσκολο μετά το εφηβικό να κάνω τόσο μεγάλο άλμα. Η Elite League δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παίκτη να βρει πατήματα, να βρει χώρο για να παίξει, με καλούς προπονητές, καλές ομάδες. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί με το παιχνίδι κυρίως γίνεσαι καλύτερος».

Για το ότι ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Μάσσιμο Καντσελιέρι, δε γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα: «Αυτό είναι καλό για όλους, γιατί ο προπονητής αυτός θα προσπαθήσει να κερδίσει απ’ τον καθένα ό,τι καλύτερο μπορεί. Θα μας πιέσει όλους ώστε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μέσα απ’ την προπόνηση θα δει ποιος θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα “πιστεύω” του και στο καλύτερο για την ομάδα».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος: «Αυτήν τη στιγμή η ομάδα κάνει μια πολύ σοβαρή δουλειά και θα φανεί στα επόμενα χρόνια. Τα οικονομικά και όλα αυτά δεν τα ξέρω πολύ, αλλά οι άνθρωποι που ασχολούνται κάνουν το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε στο μέλλον να υπάρξει ο παλιός καλός ΠΑΟΚ, με την μεγάλη ιστορία».

Το σχετικό βίντεο: 

Διαβάστε ακόμη...