Παπαδάκης: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας πέρα από την πρόκριση στο BCL»

ο Κώστας Παπαδάκης παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως είναι ενθουσιασμένος για τη σεζόν που έρχεται.
Πηγή: paok24.com
Παπαδάκης: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας πέρα από την πρόκριση στο BCL»
Photo Credits: @PAOK BC

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ βρέθηκε στη ΔΕΘ και επισκέφθηκε το περίπτερο της ομάδας, με τους φίλους των «ασπρόμαυρων» που έδωσαν το παρών στον χώρο να αποθεώνουν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Από πλευράς παικτών, ο Κώστας Παπαδάκης παραχώρησε δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως είναι ενθουσιασμένος για τη σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία της ομάδας έως σήμερα:

«Έχουμε κάνει μία πάρα πολύ καλή προετοιμασία. Ξεκινήσαμε θεωρητικά πάρα πολύ νωρίς, ο κόουτς είναι πάρα πολύ απαιτητικός και άπαντες πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Νομίζω πως όλα πηγαίνουν πολύ καλά, αντιμετωπίζουμε την κάθε ημέρα με ενθουσιασμό και θέλουμε να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στα παιχνίδια που έρχονται»

Για το τουρνουά στο Κάλιαρι:

«Ήταν δύο παιχνίδια πάρα πολύ δυνατά με υψηλού επιπέδου αντιπάλους. Πήραμε πολλά πράγματα από αυτά τα παιχνίδια, ωστόσο δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιο από αυτά εάν και στο δεύτερο ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί αλλά στις λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω»

Για το κομμάτι της χημείας της ομάδας:

«Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο, δεν είναι εύκολο το εγχείρημα. Είμαστε 12 καινούργιοι παίκτες και ένα νέος προπονητής. Θέλει χρόνο όλο αυτό το πράγμα, όμως νομίζω πως μέρα με τη μέρα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι, δενόμαστε περισσότερα και εκτιμώ ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας:

«Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς, πρώτη φορά στην καριέρα μου ξεκινάω τόσο νωρίς προετοιμασία με ομάδα. Αυτό μας έδωσε κάποιες μέρες έξτρα και θεωρώ πως θα βρισκόμαστε στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας στα επίσημα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να περάσει στο Champions League και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Είναι παιχνίδια- παγίδες και πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο παρκέ. Προσπαθούμε να δεθούμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διαβάστε ακόμη...