Τα πανηγύρια για το πρωτάθλημα δε σταματάνε

Πηγή: forzaonline.gr
Τα πανηγύρια για το πρωτάθλημα δε σταματάνε
Photo Credits: @forzaonline.gr

Υπό την επήρεια του πρωταθλήματος βρίσκονται ακόμα άπαντες στον ΠΑΟΚ μετά το συγκλονιστικό τίτλο που κατέκτησαν, έχοντας σφραγιστεί μαθηματικά με το διπλό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε μία ιδιαίτερη συνθήκη που διαμορφώθηκε για τους «ασπρόμαυρους» από τη στιγμή που… σήκωσαν την κούπα μέσα στο Χαριλάου τη 10η και τελευταία αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super League.

Τα πανηγύρια κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, είναι ζήτημα αν κάποιοι παίκτες ξεκουράστηκαν ή κοιμήθηκαν μερικές ώρες, με το ασπρόμαυρο… πάρτι να μεταφέρεται και στο Instagram. Σε κάθε περίπτωση, όμως, παρόλη την επήρεια του κλίματος, το νέο «ραντεβού» έχει ήδη κλειστεί. Και οι πανηγυρισμοί για το πρωτάθλημα δε σταματάνε!

Ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου θα παραβρεθεί το μεσημέρι στο Κτήμα Δέδα όπου θα γίνει το γεύμα… τίτλου και θα εορταστεί εκ νέου ο φετινός άθλος του Δικεφάλου, ο οποίος κόντρα σε όλους και σε όλα ακόμη και στο καθεστώς αμφισβήτησης που λάμβανε, φρόντισε να δίνει διαρκώς απαντήσεις, να επιστρέφει από εις βάρος του συνθήκες, πραγματοποιώντας εν πολλοίς τους στόχους που έθεσε.

Διαβάστε ακόμη...