Τσονάκας: «Αυτός είναι ο MVP και το κορυφαίο γκολ της σεζόν»

Οι ατάκες του άμεσου συνεργάτη του Λουτσέσκου στον City 106.1.
Πηγή: paok24.com
Τσονάκας: «Αυτός είναι ο MVP και το κορυφαίο γκολ της σεζόν»

Ο Γιώργος Τσονάκας, φιλοξενήθηκε στον City 106.1 και μίλησε επί παντός επιστητού στον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου σε μία απολαυστική συνέντευξη του άμεσου συνεργάτη του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μεταξύ άλλων ο γυμναστής αποκατάστασης των «ασπρόμαυρων» απάντησε στην ερώτηση για το ποιο θεωρεί πως ήταν το κορυφαίο τέρμα του ΠΑΟΚ στη σεζόν, με τον Τσονάκα να ξεχωρίζει το γκολ του Τάισον στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ έχρισε ως MVP της αγωνιστικής περιόδους τον Βραζιλιάνο εξηγώντας τους λόγους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το γκολ με τον Άρη, το δεύτερο, για μένα είναι το πιο όμροφο, το πιο σημαντικό γιατί έχει στοιχεία της φετινής σεζόν. Έχει την ενέργεια του Κωνσταντέλια, έχει το συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Έχει και μία φοβερή εκτέλεση από τον MVP για μένα, τον Τάισον. Ίσως να αδικώ κάποιους και είναι κρίμα… Ίσως να αδικώ παίκτες όπως ο Κωνσταντέλιας ή ο Κουλιεράκης, που ήταν σαν να έχουν παίξει 10 σεζόν στην Super League, πραγματικά. Ίσως να αδικώ τον Μπάμπα και τον Κεντζιόρα, αλλά τα πράγματα που έκανε ο Τάισον σε αυτή την ηλικία, χωρίς να έχει την ανάγκη να αποδείξει σε κανέναν τίποτα και δίνοντας το παράδειγμα σε όλους από αγνή αγάπη κι όλο αυτό που κάνει, δε συγκρίνεται. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μπορώ να κρίνω, έχοντας ζήσει αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί ο κόσμος να μην τα ξέρει. Μαλώναμε με τον Τάισον κάθε δεύτερη μέρα μετά από κάθε παιχνίδι, γιατί θέλαμε να τον ξεκουράσουμε λίγο. Είναι εδώ και θέλει απλά να προπονείται χωρίς -ξαναλέω- να έχει να αποδείξει τίποτα. Είναι φοβερό!»

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη...