Ο ΠΑΟΚ ακόμη περιμένει τον Όττο

Ερωτηματικά για την παρουσία του Ισπανού...
Πηγή: paok24.com
 Ο ΠΑΟΚ ακόμη περιμένει τον Όττο
Photo Credits: @paokfc.gr website

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία συνεχίζεται και πλέον, οι “ασπρόμαυροι” μπαίνουν στην τελική ευθεία, έχοντας αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στη… βάση τους.

Ένα από τα πρόσωπα που δεδομένα, από το ξεκίνημα αυτής της προετοιμασίας, είδαν αρκετά βλέμματα να στρέφονται επάνω τους είναι ο Γιόνι Όττο, με τον Ισπανό -πάντως- να μην έχει δείξει πολλά μέχρι στιγμής, με αποκορύφωμα τη συνολική του παρουσία στο χθεσινό φιλικό με την Γκενκ.

Ο Ισπανός, από τη στιγμή που “μετακόμισε” πέρυσι στη Θεσσαλονίκη δεν κατάφερε να δείξει πολλά και άπαντες, περίμεναν να τον δουν στη φετινή προετοιμασία, που είναι και η πρώτη του στον ΠΑΟΚ. Τι έχουμε δει μέχρι τώρα;

Ο Όττο δεν έχει μπει καλά και μετά από 1.5 εβδομάδα στην Ολλανδία μοιάζει να είναι αρκετά χαλαρός, χωρίς ιδιαίτερο πάθος, κάνοντας σημαντικά λάθη απροσεξίας, με αποκορύφωμα το χθεσινό παιχνίδι.

Έκανε δύο απίστευτα λάθη στο ξεκίνημα, τα οποία “πλήρωσε” τελικά η ομάδα, με τον ίδιο να κάνει λόγο για ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ωστόσο, είναι γεγονός ότι η παρουσία του όσο έπαιξε ήταν κακή…

Διαβάστε ακόμη...