Η σπουδαία κίνηση του Ιβάν Σαββίδη για τον μικρό Γιαννάκη: Το πλάνο αποκατάστασης

«Κανένας έρανος δεν υπάρχει για τον μικρό Γιαννάκη», ξεκαθάρισαν σε έντονο ύφος οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να αναλαμβάνει εξ αρχής τα έξοδα σε μια προσπάθεια ο φίλος του Δικεφάλου να σταθεί και πάλι στα πόδια του!
Πηγή: sdna.gr
Η σπουδαία κίνηση του Ιβάν Σαββίδη για τον μικρό Γιαννάκη: Το πλάνο αποκατάστασης
Photo Credits: @SDNA

Υπόψιν της ασπρόμαυρης ΠΑΕ έπεσε η προσπάθεια κάποιων που κυκλοφορούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κάνουν δήθεν έρανο προκειμένου να μαζέψουν λεφτά για την επέμβαση του μικρού Γιαννάκη στην Θεσσαλονίκη.

Από πλευράς ΠΑΟΚ τονίζουν ξεκάθαρα πως πρόκειται για απάτη καθώς εξ αρχής ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε λεπτομέρειες στο τέλος της περυσινής σεζόν για το πως ο Γιάννης μπορεί να θεραπευθεί. 

Η οικογένεια δεν είχε ζητήσει ποτέ τίποτα από τον ΠΑΟΚ και κατόπιν πίεσης είπαν οτι υπάρχει διαδικασία που εγγυάται 99% οτι την επόμενη διετία ο Γιάννης θα περπατήσει. 

Ο κ.Σαββίδης έδωσε εντολή να φέρουν όλη την οικογένεια στην Θεσσαλονίκη, να παρέχουν κατοικία, να εξασφαλίσουν δουλειά στον μπαμπά, να κάνει ο Γιάννης την προεργασία ενδυνάμωσης με γυμναστές του ΠΑΟΚ, να πάει στην Αμερική 35 μέρες για επέμβαση και αποκατάσταση και να επιστρέψει εδώ για μια διετία φυσιοθεραπείες.

Όπως τονίζουν από τον ΠΑΟΚ: «Το κόστος όπως καταλαβαίνετε δεν απασχόλησε τον Ιβάν, ωστόσο βρήκαμε μεγάλη συμπαράσταση και απο χορηγούς, συνεργάτες κλπ (ιδιωτικά σχολεία, κλπ) τους οποίους θα τους ευχαριστήσουμε ξεχωριστά, γιατί κάποιοι θέλουν να μείνουν ανώνυμοι

Χρήματα δεν ζήτησε ποτέ ή δεν υπάρχει εννοείται κανένας έρανος για το θέμα, να ενημερώσουμε για επιτήδειους.

Όλα καλύπτονται από τον Ιβάν και χορηγούς».

Διαβάστε ακόμη...