Γιατί ο Τσάλοφ είναι το «κλειδί» για όλη τη λειτουργία του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για να καλύψει τις θέσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και το έκανε με εμφατικό τρόπο. Πλέον, για τις τέσσερις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, υπάρχουν εννέα παίκτες, συν τον Σαμάτα που δεν τον βλέπω βέβαια να μακροημερεύει. Αρκούν οι εννέα.
Πηγή: forzaonline.gr
Γιατί ο Τσάλοφ είναι το «κλειδί» για όλη τη λειτουργία του ΠΑΟΚ

Η μία απόφαση που πήρε ο ΠΑΟΚ με τις επιλογές του, είναι ξεκάθαρη. Δεν ποντάρει σε όγκο, δύναμη και άλλα τέτοια συστατικά, αλλά σε ένα στοιχείο που αν το βρει, είναι και το σημαντικότερο. Στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Το είχε σε μεγάλο βαθμό χάρις στους Ζίφκοβιτς, Ντέλια, Τάισον, Μουργκ, με τον Ντεσπόντοφ να συμμετέχει και αυτός εννοείται, τώρα με Τισουντάλι και Τσάλοφ ανεβάζει κι άλλο τον πήχη. Και οι δύο, το συνδυαστικό το έχουν και είναι από τα βασικά τους συστατικά. Το ίδιο και ο Σορετίρε, απλά λόγω του νεαρού της ηλικίας, πρέπει να δούμε και το πότε θα είναι διαθέσιμος.

Ειδικά ο Μαροκινός, μπορεί να δώσει λύσεις και ως παίκτης κορυφής και ως πλάγιος στα αριστερά και υπό προϋποθέσεις στο δέκα.

Κλειδί για όλη τη λειτουργία, θα παίξει σε μεγάλο βαθμό το διάστημα προσαρμογής του Φεντόρ Τσάλοφ. Ο Ρώσος διεθνής στράικερ, δεν αμφισβητείται ως αξία, αλλά κουβαλάει μαζί του όλη την παθογένεια που υπάρχει στο ρωσικό ποδόσφαιρο δεκαετίες τώρα. Η προσαρμογή των ομοεθνών του εκτός της χώρας τους, είναι σε μεγάλο ποσοστό προβληματική.

Αν ο Τσάλοφ διαψεύσει το στατιστικό και δώσει στον ΠΑΟΚ άμεσα αυτά που διαθέτει, τότε όλα θα είναι καλά.

Διαβάστε ακόμη...