Τόσιτς για Τσάλοφ: «Πλην του Εμπαπέ, όλοι θέλουν χρόνο…»

Η ατάκα του Σέρβου για το νέο επιθετικό του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Τόσιτς για Τσάλοφ: «Πλην του Εμπαπέ, όλοι θέλουν χρόνο…»
Photo Credits: @paokfc.gr

Το ντεμπούτο του Φεντόρ Τσάλοφ με τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τη Μάλμε, συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ της Ρωσίας και μετά τις δηλώσεις του πρώην συμπαίκτη του στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ματβέι Λουκίν, τοποθετήθηκε και ο Ζόραν Τόσιτς.

Ο Σέρβος βετεράνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει παλιότερα τον ΠΑΟΚ ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ και πέρσι, βρέθηκε για λίγο και στη Λαμία, τοποθετήθηκε για το Ρώσο επιθετικό, κάνοντας τη σύγκριση με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο ευρωπαϊκό Super Cup κόντρα στην Αταλάντα, σκόραρε το δεύτερο γκολ και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός τροπαίου.

«Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί τώρα στο Europa League και προσπαθεί πάντα για υψηλούς στόχους. Για τον Φέντορ Τσάλοφ είναι σημαντικό να παίξει στη φάση των ομίλων, αλλά για να συμμετάσχει στο Europa League η ομάδα πρέπει να κάνει ένα ακόμη βήμα.

Ο Τσάλοφ έφτασε πρόσφατα. Κάθε παίκτης εκτός από τον Εμπαπέ χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Με την πάροδο του χρόνου, ο Φέντια θα δείξει τα προσόντα του. Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα, θα είναι στο ίδιο επίπεδο εκεί» ανέφερε ο Τόσιτς.

Διαβάστε ακόμη...