Κρουγκοβόι: «Ήθελα να παίξω κι άλλο με τον Τσάλοφ»

Ο αμυντικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε και για το νέο επιθετικό του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Κρουγκοβόι: «Ήθελα να παίξω κι άλλο με τον Τσάλοφ»
Photo Credits: @PAOK TV

Ο νέος αριστερός μπακ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντανίλ Κρουγκοβόι, μετακόμισε εκεί μετά από μια τετραετία στη Ζενίτ και σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη μεταγραφή του Φεντόρ Τσάλοφ.

«Προσωπικά, θα ήθελα να παίξω περισσότερο μαζί του. Τον γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό, αλλά παίξαμε πολύ λίγο μαζί του, μόνο στην εθνική ομάδα της Ρωσίας και σε μερικούς αγώνες στη ΤΣΣΚΑ. Κατάφερα να του δώσω μια ασίστ σε ένα φιλικό παιχνίδι. Ήθελα ο Φεντόρ να μείνει στην ΤΣΣΚΑ, αλλά γι’ αυτόν η μετακίνηση στον ΠΑΟΚ είναι ένα βήμα μπροστά. Έχει τα πάντα μπροστά του, το μόνο κρίμα είναι ότι αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ» είπε ενώ σε ερώτηση για το αν μίλησε μαζί του μετά τον αποκλεισμό από η Μάλμε, απάντησε:

«Δε μίλησα μαζί του, αλλά παρακολούθησα τον αγώνα. Ήταν δύσκολο γι’ αυτόν να κάνει το ντεμπούτο του σε ένα τέτοιο ματς, να μπει στο παιχνίδι. Ήταν κρίμα που χάσαμε το γκολ στο τέλος της κανονικής διάρκειας και μετά ξανά στην παράταση. Ο Φεντόρ έπαιξε ελάχιστα με την μπάλα και έπαιξε ελάχιστα πάνω σε αυτήν. Αλλά θα γίνει μόνο καλύτερος!»

Διαβάστε ακόμη...