Oι πρώτες σκέψεις για Τισουντάλι και Σορετίρε!

Η… σταθερή έως τώρα θέση των δύο, η υπεραριθμία στην επίθεση και η προσαρμογή του νεαρού!
Πηγή: paok24.com
Oι πρώτες σκέψεις για Τισουντάλι και Σορετίρε!
Photo Credits: @PAOK FC

Εκτός του ότι αμφότεροι είναι… νεοφερμένοι, οι Ταρίκ Τισουντάλι και Σόλα Σορετίρε είναι δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέσεις.

Ο μεν Μαροκινός, εκτός από κεντρικός επιθετικός και “δεύτερος” φορ, έχει την ικανότητα να είναι εξίσου αποτελεσματικός και ως αριστερός εξτρέμ, ενώ ο δε Άγγλος, εκτός από επιτελικός μέσος, μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά της επίθεσης, από τη στιγμή που χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια του!

Μέχρι στιγμής πάντως, στις προπονήσεις που έχουν πάρει μέρος, ο ρόλος των δύο ποδοσφαιριστών είναι ξεκάθαρος. Ο Τισουντάλι σχεδόν μόνιμα χρησιμοποιείται στην κορυφή της επίθεσης, ο Σορετίρε στα αριστερά της.

Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη σκέψη του Ράζβαν Λουτσέσκου για την “εκμετάλλευση” του 31χρονου Μαροκινού και του 20χρονου Άγγλου, με τον πρώτο να έχει έτσι τέσσερις κεντρικούς επιθετικούς να διαχειριστεί σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις, από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση με τον Αλί Σαμάτα.

Σε ότι αφορά τις πρώτες εντυπώσεις που έχει αφήσει ο Σόλα Σορετίρε, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στην “ασπρόμαυρη” 20άδα και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό από τον πάγκο, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να προσαρμόζεται εύκολα, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στις οδηγίες του Λουτσέσκου και των συνεργατών του και διακατέχεται από μεγάλη επιθυμία να βρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον ρόλο του στους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Διαβάστε ακόμη...