Γιορτή πρόκρισης στη βροχή και ώρα για ενίσχυση

Εμφατική νίκη για τον ΠΑΟΚ με 4-0 κόντρα στους Σάμροκ Ρόβερς και ο Δικέφαλος με το ενάμισι πόδι στη League Phase του Europa League..
Γιορτή πρόκρισης στη βροχή και ώρα για ενίσχυση
Photo Credits: @PAOKFC

Σίγουρα όταν χάνεται ένας μεγάλος στόχος, είναι δύσκολο να κρυφτεί η απογοήτευση και να βρεθούν τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσει μια ομάδα δυναμικά.

Και αν ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε κόντρα στον Πανσερραϊκό, στο χθεσινό παιχνίδι έδειξε πως αρχίζει να επανέρχεται στα επίπεδα απόδοσης που θέλουμε να βλέπουμε.

Ξεκάθαρα το παιχνίδι δεν σηκώνει πολλή ανάλυση δεδομένης της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου, ωστόσο μία νίκη με 4-0, με έναν ακυρωθεί γκολ (απίστευτη αλητεία η ακύρωση του) και ευκαιρίες για δύο τρία γκολ ακόμη δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Παρά τις αδυναμίες των χάφ του, εκεί όπου υπάρχει ακόμη σημαντικό κενό, όλοι οι παίκτες της ομάδας έφτασαν χθες σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Και οι τρεις γραμμές της ομάδας δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο, ενώ σιγά σιγά βλέπουμε πως και το γνωστό μας rotation θα βοηθήσει άπαντες να βρούνε ρυθμό και να ανεβάσουν την απόδοση τους.

Ο στόχος λοιπόν του Europa League επετεύχθη εύκολα, χωρίς δράματα και εκπλήξεις. Η ομάδα μπορεί να μην έφτασε τον μεγάλο στόχο, ωστόσο και η επιστροφή μετά από τέσσερα χρόνια στο Europa League, το οποίο είναι αρκετά επίπεδα πάνω από το Conference League σε όλα τα επίπεδα, συνιστά μεγάλη επιτυχία.

Και αν η πρόκριση ήρθε χωρίς δράματα, αυτό δεν ισχύει και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, εκεί όπου τα νερά σε καίρια μέτωπα φαίνονται εδώ και καιρό στάσιμα. Την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ για να πάρει τρίτο αριστερό μπακ (!!!!), η πώληση Κουλιεράκη και η διαφαινόμενη πώληση του Χάρη Τσιγγάρα έχουν αφήσει την ομάδα με μόλις τρία κενρικά χάφ ( τέσσερα μαζί με τον Θυμιάνη, του οποίου το επίπεδο δεν μπορούμε να κρίνουμε ακόμη) και μόλις τρεις κεντρικούς αμυντικούς εκ των οποίων ο ένας είναι ο Νάσμπεργκ του οποίου το χαμηλό ταβάνι το έχουμε δει εδώ και χρόνια!

Δεν ξέρω τι μπορεί να έχουν στο μυαλό τους στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά αν δεν κινηθούν γρήγορα και μεθοδικά τα τεράστια αυτά κενά στο ρόστερ θα αφήσουν την ομάδα γυμνή.

Υ.Γ: Ένα ευχαριστώ στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που τίμησε τη φανέλα και φεύγει σαν κύριος. Εις το επανιδείν παιχταρά.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...