Η «μάχη» ΗΠΑ-Μεξικό για Γκόμεζ και ο ΠΑΟΚ

Την πεποίθησή τους για ενσωμάτωση του Τζόναθαν Γκόμεζ στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ στο Europa League εξέφρασαν ΜΜΕ του Μεξικό σε πρόσφατες αναφορές τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχει την ευκαιρία να παίξει με τον Δικέφαλο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση» ενώ αναφορικά με τη διπλή υπηκοότητά του επισημαίνεται ότι «το Μεξικό και οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να παλεύουν για αυτόν».
Πηγή: forzaonline.gr
Η «μάχη» ΗΠΑ-Μεξικό για Γκόμεζ και ο ΠΑΟΚ

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται σε δημοσίευμα του Μεξικό αναφορικά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ

«Υπάρχουν λίγοι Μεξικανοί ποδοσφαιριστές που παραμένουν στη Γηραιά Ήπειρο, οπότε θα είναι δύσκολο να δούμε κάποιον από αυτούς στα κύρια τουρνουά της Ευρώπης, όπως το Champions League ή το Europa League, ωστόσο, εμφανίστηκε ένα νέο όνομα και έχει όλες τις προοπτικές να παίξει σε μια σημαντική διοργάνωση αφού έχει ανακοινωθεί από το νέο του ποδοσφαιρικό κλαμπ.

Το πρωί της Παρασκευής 23 Αυγούστου, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την υπογραφή του Μεξικανοαμερικανού Τζόναθαν Γκόμεζ, ο οποίος έπαιξε με την Ντεπορτίβο Μιράντες την περασμένη σεζόν. Ο Τζόναθαν Γκόμεζ είναι ένας 20χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος παίζει ως αριστερός μπακ, γεννημένος στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, αν και έχει μεξικανικές ρίζες, οπότε έχει διπλή υπηκοότητα. Όσο για την εθνική ομάδα, το Μεξικό και οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να παλεύουν για αυτόν. Ο «JoGo» θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο Europa League με τον ΠΑΟΚ, όπου η ελληνική ομάδα απέχει 90 λεπτά από το να σφραγίσει πρόκριση, αφού κέρδισε τον πρώτο αγώνα των Play Off με σκορ 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς».

Διαβάστε ακόμη...