Ο Καμαρά και ο χρόνος του!

Ο ρόλος του 27χρονου χαφ στο ξεκίνημα της σεζόν!
Πηγή: paok24.com
Ο Καμαρά και ο χρόνος του!
Photo Credits: @PAOKFC

Δύο μήνες συμπληρώνει στον ΠΑΟΚ ο Μαντί Καμαρά, του οποίου η απόκτηση ανακοινώθηκε από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ στις 20 Ιουνίου!

Ωστόσο, παρότι συμμετείχε από την πρώτη ημέρα στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ και έχοντας χάσει μόνο μία προπόνηση, ο 27χρονος μέσος δεν έχει ακόμα κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως αποδεικνύεται από τον μικρό έως τώρα χρόνο συμμετοχής του.

Συγκεκριμένα, ναι μεν ο Καμαρά έχει χρησιμοποιηθεί σε όλα τα έως τώρα επίσημα ματς του Δικεφάλου, αλλά ο συνολικός χρόνος συμμετοχής του είναι 206 λεπτά (177 λεπτά στα τέσσερα ματς της προκριματικής φάσης του Champions League, βασικός μόνο στη ρεβάνς με τη Μάλμε, 19 λεπτά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό και άλλα 10 κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς).

Μάλιστα, ενώ δεν καταπονήθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 71ο λεπτό στη θέση του Μαγκομέντ Οζντόεφ, έμεινε στον πάγκο στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Σάμροκ, καθώς ο Ράζβαν Λουτσέσκου προτίμησε τους “παλιούς” Σβαμπ και Οζντόεφ.

Βέβαια, κομμάτι της εξήγησης μπορεί να είναι το έδαφος που έχασε ο Καμαρά εξαιτίας του παροπλισμού του από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, υπό την έννοια πως μπορεί να χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και ρυθμού, όμως ακόμα και έτσι δεν παύει να αποτελεί γεγονός πως ακόμα δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή.

Διαβάστε ακόμη...