O Μπακαγιόκο κουβαλά παντού τη γειτονιά του

Η γειτονιά του Μοντρούζ, όπου μεγάλωσε ο Μπακαγιόκο στο Παρίσι, δεν ήταν ιδιαίτερη φτωχή, αλλά λίγοι ξεφεύγουν από αυτή. Κουβαλά τις αξίες της, δουλειά, επιμονή, πίστη. Δεν ήταν ποτέ ο καλύτερος της γειτονιάς, αλλά έφτασε ως εδώ, γιατί ποτέ δεν το έβαλε κάτω.
Πηγή: forzaonline.gr
O Μπακαγιόκο κουβαλά παντού τη γειτονιά του
Photo Credits: @PAOK TV

Απορρίφθηκε από την φημισμένη ακαδημία του Clairefontaine, υπέστη διπλό κάταγμα κνήμης-περόνης στα 13 που τον άφησε 10 μήνες χωρίς μπάλα, έφυγε στην Βρετάνη στα 14 του για τις ακαδημίες της Ρεν, όπου αντικατέστησε στην πρώτη ομάδα τον παλιό μέσο του Ολυμπιακού Γιάν Εμβιλά και πωλήθηκε μετά το τέλος της παρθενικής επαγγελματικής του σεζόν λόγω οικονομικών προβλημάτων, παρά την θέληση του!

Έγινε αλλαγή από τον Ζαρντίμ στο 32ο λεπτό στο πρώτο του ματς με την Μονακό και μέχρι να βρει τον βηματισμό του στο Πριγκιπάτο έψαξε πολύ μέσα του. Σοβαρεύτηκε, πούλησε την ροζ Porsche που αγόρασε με τα λεφτά της μεταγραφής, άλλαξε την βίλα την οποία επέλεξε αρχικά για ένα κανονικό διαμέρισμα, δούλεψε ατέλειωτα με μέντορα τον Κλοντ Μακελελέ και έφτασε να γίνει η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τσέλσι.

Διαβάστε ακόμη...