Γιαννάκης στο Flash 99.4: «Θα γεννηθώ ξανά!»

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης έδωσε και πάλι ένα μάθημα ζωής!
Πηγή: paok24.com
Γιαννάκης στο Flash 99.4: «Θα γεννηθώ ξανά!»
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ΠΑΟΚ ετοίμασε τη δική του έκπληξη, στο νεαρό φίλο της ομάδας, Γιάννη Παπαστεφανάκη για τα γενέθλια του, με τον αγαπημένο Γιαννάκη όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, να αναχωρεί για τις ΗΠΑ προκειμένου να κάνει την απαραίτητη επέμβαση και να συνεχίσει για να σταθεί στα πόδια του!

Μαζί με τον πατέρα του, Κωστή Παπαστεφανάκη, φιλοξενήθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής «Football Factory» στο Flash 99.4 και ο μικρός Γιαννάκης, έδωσε ξανά, ένα μάθημα ζωής.

«Είμαι πολύ καλά! Ήταν τέλεια! Δεν το περίμενα ότι θα γίνει αυτό. Μου έκαναν έκπληξη. Δεν είχα ιδέα για αυτά που έκανε ο ΠΑΟΚ. Μου έδωσαν θετική ενέργεια για το ταξίδι μου και ωραία δώρα. Πήρα το σκουφί του Ραζβάν! Στην Αμερική να δείτε τι θα κάνω, θα το φοράω και εκεί! Εννοείται ότι θα βλέπω ΠΑΟΚ και εκεί. Δεν πειράζει αν έχει διαφορά ώρας θα βλέπουμε ΠΑΟΚ και εκεί!» είπε αρχικά ο Γιαννάκης, με αφορμή τη χθεσινή γιορτή που του επιφύλλασσε η ομάδα του, με αφορμή τα γενέθλια του, που είναι στις 11 Σεπτεμβρίου, αλλά τότε θα είναι στις ΗΠΑ.

«Πάμε στο Σεντ Λούις του Μιζούρι. Υπάρχει εκεί το κέντρο που θα κάνει την επιλεκτική ραχιαία ριζοτομή. Από εκεί και πέρα θα φύγει όλη η σπαστικότητα που έχει στα χέρια και τα πόδια. Θα μπορούμε να δουλεύουμε με όλους τους μύες για να μπορεί ο Γιάννης να σηκωθεί όρθιος μετά και να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Ο Γιάννης θα γυρίσει πίσω… ένα μωρό, θα ξεκινήσει από το μηδέν» ανέφερε ο πατέρας του, Κωστής Παπαστεφανάκης, με τον Γιαννάκη εκεί, να λεέι πως από την πλευρά του: «Θα ξαναγεννηθώ!»

Συνεχίζοντας ο πατέρας του, ανέφερε… «Η αναχώρηση, προεγχειρητικός έλεγχος που είναι 11 Σεπτέμβρη, η ημερομηνία γενεθλίων του, ακόμα και η επιστροφή στις 10 Οκτωβρίου, είναι κι αυτή σημαδιακή, γιατί ήταν η πρώτη μέρα που τον πήραμε από τη θερμοκοιτίδα και τον πήγαμε σπίτι. Είναι ακριβώς το ίδιο…

Από το πρωί δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο για ευχές. Δεν υπάρχει χρώμα και ομάδα, είναι όλος ο κόσμος που στέλνει ευχές για να γυρίσει ο ΠΑΟΚ και να συνεχίσει να δίνει αυτήν την ενέργεια στο ποδόσφαιρο».

Όσο για το πως θα κάνει το μεγάλο ταξίδι για τις ΗΠΑ, ο Γιαννάκης; «Πήρα το βιβλίο για το νταμπλ του ΠΑΟΚ να διαβάσω! Θα έχω φυσικοθεραπείες, ποδήλατο και λίγο ΠΑΟΚ, στους αγώνες. Θα πάρουμε το νταμπλ φέτος! Μας το χρωστάει ο Θεός. Ο Κωνσταντέλιας έχει ξεκινήσει καλά, ο Τισουντάλι, ο «Σωτηράκης», ο Σορετίρε!» ανέφερε.

Ο ίδιος εξήγησε ότι το νούμερο «14» στην τούρτα, έχει να κάνει και με τον αγαπημένο του, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος φοράει αυτόν τον αριθμό στον πάγκο, ενώ ο πατέρας του, σημείωσε ότι 14 είναι και τα χρόνια που κλείνει.

«Μας περιμένουν στην Αμερική με ανοικτές αγκάλες. Έχει ενημερωθεί η ελληνική κοινότητα, μας έχουν πάρει τηλέφωνα, μας έχουν πει τι καιρό κάνει, τι ρούχα να πάρουμε, ό,τι χρειάζεται. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Είμαι πάρα πολύ φορτισμένος με όλο αυτό που έχει γίνει και με τις ενέργειες του ΠΑΟΚ και από όλο τον κόσμο. Όλα έχουν μπει στο δρόμο τους. Όπως λέει και ο Γιάννης, χαμηλά η μπάλα και όλα θα γίνουν» κατέληξε ο Κωστής Παπαστεφανάκης.

Όσο για το αν έχει σκεφτεί ο μικρός Γιάννης, που θα εκτελέσει το πέναλτι, όταν σταθεί στα πόδια του, μέσα στην Τούμπα; «Εκεί που κάθεται περισσότερες φορές ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Μπροστά στη Θύρα 4! Το περιμένω πως και πως!» ήταν η απάντησή του.

Διαβάστε ακόμη...