Τα πρώτα ντέρμπι και το σερί

Τι έχει μπροστά του ο “Δικέφαλος”;
Πηγή: paok24.com
Τα πρώτα ντέρμπι και το σερί
Photo Credits: @paokfc.gr

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν σήμερα την ευκαιρία για μερικές, τελευταίες ανάσες κι από αύριο, άπαντες έχουν νέο “ραντεβού” στο γήπεδο για να ξεκινήσει ένα νέο σερί.

Το πρόγραμμα για τους “ασπρόμαυρους” περιλαμβάνει αγώνες στο Europa League και -φυσικά- στο πρωτάθλημα της Super League κι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι και τις αρχές του Οκτώβρη, όταν και θα έρθει η νέα διακοπή.

Πώς θα κυλήσει το πρόγραμμα; Ο ΠΑΟΚ έχει τώρα μπροστά του μετά την τωρινή διακοπή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και κατόπιν, θα πάει στο Πανθεσσαλικό για το παιχνίδι με τον Βόλο. Μετά ακριβώς από αυτή την αναμέτρηση, οι “ασπρόμαυροι” θα βρεθούν στην Τουρκία, για το εκτός έδρας ματς με τη Γαλατασαράι και θα επιστρέψουν στη… βάση τους, για το ντέρμπι με τον Άρη.

Μετά τους “κίτρινους”, στο “κάδρο” θα μπει ξανά η Ευρώπη και το Europa League, για το παιχνίδι με τη Στεάουα Βουκουρεστίου και στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η έξοδος στη Λιβαδειά.

Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι σε αυτή τη σειρά αγώνων για τον ΠΑΟΚ, ενώ μετά από τη νέα διακοπή, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα πάνε στην Αθήνα, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...