Αγωνιστική δράση για τρεις του ΠΑΟΚ

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των συλλόγων να έχουν δώσει την θέση τους στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, οι διεθνείς του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για έναν δεύτερο κύκλο αγώνων στα προκριματικά του Copa Africa και στο Nations League.
Πηγή: forzaonline.gr
Αγωνιστική δράση για τρεις του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Στα εθνικά τους συγκροτήματα κλήθηκαν οι οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς (Σερβία), Κίριλ Ντεσπόντοφ (Βουλγαρία), Ντομινίκ Κοτάρσκι (Κροατία), Γιάννης Κωνσταντέλιας (Ελλάδα), Μαντί Καμαρά (Γουϊνέα) και Ομάρ Κόλεϊ (Γκάμπια).

Η Σερβία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς είχε δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στην Ισπανία, ωστόσο κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Απόψε (8/9, 21:45) αντιμετωπίζει τη Δανία στο γήπεδο Parken για την 2η αγωνιστική του Nations League. Οι Δανοί ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, κερδίζοντας με 2-0 την Ελβετία στην πρεμιέρα. Όσον αφορά τον Zile, αυτός αγωνίστηκε για ακόμη μία φορά στην αρχική ενδεκάδα των Σέρβων.

Την ίδια ώρα, η Κροατία του Ντομινίκ Κοτάρσκι υποδέχεται την Πολωνία στην Opus Arena για την 2η «στροφή» του Nations League. Οι Κροάτες ηττήθηκε εκτός έδρας από την Πορτογαλία (2-1) στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης και ψάχνουν σήμερα τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βρέθηκε στον πάγκο στον προηγούμενο αγώνα.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 19:00 ρίχνεται στη «μάχη» η Εθνική Βουλγαρίας του Κίριλ Ντεσπόντοφ, η οποία φιλοξενεί στο «Χρίστο Μπότεφ» την Βόρεια Ιρλανδία για την 2η αγωνιστική του Nations League. Οι Βούλγαροι έμειναν στο 0-0 με την Λευκορωσία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και θα ψάξουν σήμερα τους πρώτους τρεις βαθμούς τους. Ο Ντεσπόντοφ βρέθηκε στην αρχική σύνθεση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στην πρεμιέρα, φορώντας το περιβραχιόνιο.

Οι σημερινές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου είναι οι τελευταίες σε αυτό το international break και μετά το τέλος των αναμετρήσεων αναμένεται να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...