Μία νίκη και δύο ήττες για τους ΠΑΟΚτσήδες

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ χαμογέλασε ιδιαίτερα στη νίκη της Βουλγαρίας επί της Βόρειας Ιρλανδίας με 1-0, καθώς δεν είναι μόνο πως η χώρα του πήρε τη νίκη, αλλά ο σκόρερ του νικητήριου γκολ ήταν ο ίδιος.
Πηγή: forzaonline.gr
Μία νίκη και δύο ήττες για τους ΠΑΟΚτσήδες
Photo Credits: @PAOKFC

Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα 78 λεπτά που έμεινε στο γήπεδο, καθώς στο εν λόγω λεπτό έδωσε τη θέση του στον Ιβάνοφ, προκειμένου να πάρει ανάσες.

Όσον αφορά τη Σερβία και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς εκεί δεν είχε χαμόγελα. Οι Βαλκάνιοι ηττήθηκαν με 2-0 από τη Δανία σε εκτός έδρας αγώνα με τα γκολ των Πόουλσεν καιν Γκρόνμπεργκ να δίνουν τη νίκη στους Δανούς.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα, αλλά μπήκε στην αναμέτρηση στο δεύτερο ημίχρονο. Για την ακρίβεια ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πέρασε στον αγώνα με το ξεκίνημα της επανάληψης αντικαθιστώντας τον Γκρούγιτς.

Δύσκολο βράδυ και για τον Ομάρ Κόλεϊ. Ο νέος στόπερ του Δικέφαλου ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Γκάμπια φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ωστόσο, η πατρίδα του ηττήθηκε με 1-2 από την Τυνησία με τον Κόλεϊ να αγωνίζεται βασικός σε όλο το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη...