Η εμφάνιση του Ομάρ Κόλεϊ στην ήττα της Γκάμπιας

Όσα έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τυνησία.
Πηγή: paok24.com
Η εμφάνιση του Ομάρ Κόλεϊ στην ήττα της Γκάμπιας
Photo Credits: @PAOK TV

Παρόλο που δεν τον έχει αγωνιστεί ακόμη με τα «ασπρόμαυρα», ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ομάρ Κόλεϊ, συγκαταλέγεται κανονικά στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για 90 λεπτά στο παιχνίδι της Γκάμπια με την Τυνησία, εκεί όπου η χώρα του γνώρισε την ήττα με 1-2 εντός έδρας. Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών του Copa Africa.

Η Τυνησία είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου και το επιβεβαιώνει με το απόλυτο των 6 βαθμών. Γκάμπια και Κομόρες μοιράζονται από έναν ενώ η Μαδαγασκάρη δεν έχει ακόμη βαθμό.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου φορούσε μάλιστα και το περιβραχιόνιο για την εθνική του ομάδα και σε 90′ παιχνιδιού είχε 68 επαφές με τη μπάλα, με την ακρίβεια στις πάσες του να φτάνει το 85% (47/55), κατέγραψε πέντε επιτυχημένες μακρινές μπαλιές, ενώ κέρδισε σχεδόν όλες τις εναέριες μονομαχίες κατά τη διάρκεια του αγώνα (4/5). Αναχαίτισε τρεις φορές τις επιθέσεις των αντιπάλων, ενώ σημείωσε και δύο τάκλιν.

Τέλος, έχασε οκτώ φορές τη μπάλα, έκανε ένα φάουλ, ενώ κέρδισε κι ένα φάουλ για την ομάδα του.

Διαβάστε ακόμη...