Απαραίτητα τα παιδικά εισιτήρια!

Οι σκέψεις εντός ΠΑΕ για ένα μεγάλο πρόβλημα αλλά και την Τούμπα που δεν γεμίζει!
Πηγή: paok24.com
Απαραίτητα τα παιδικά εισιτήρια!
Photo Credits: @paokfc.gr

Ένα από τα πολύ σοβαρά ζητήματα που απασχολούν εκατοντάδες φίλους του ΠΑΟΚ, ειδικά αυτούς που είναι γονείς, είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν βγαίνουν σε κυκλοφορία παιδικά εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα, το περσινό παιχνίδι με τη Λαμία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off ήταν το τελευταίο στο οποίο τέθηκαν στην κυκλοφορία παιδικά εισιτήρια σε μειωμένη τιμή σε σχέση με τα “κανονικά”, για όλες τις θύρες του γηπέδου της Τούμπας (5 ευρώ στα “πέταλα”, 10 ευρώ στις θύρες 5-6, 15 ευρώ στις θύρες 1,2 και 3).

Έκτοτε, όσοι γονείς θέλουν να φέρουν τα παιδιά τους στην Τούμπα είναι υποχρεωμένοι να προμηθεύονται γι΄ αυτά “κανονικά” εισιτήρια, κάτι που για πολλούς είναι οικονομικά δυσβάσταχτο σε συνδυασμό με τις τιμές των τελευταίων, ειδικά στα “μεγάλα” παιχνίδια όπως το χθεσινό με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PAOK24, το όλο ζήτημα απασχολεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα θα βρίσκεται ανάμεσα στα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τους γονείς και τα μικρά παιδιά τους, μέσω της οποίας θα γίνει πιο “προσιτή” η Τούμπα!

Μάλιστα, έχει ήδη συζητηθεί έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο δύο ενδεχόμενα: Το πρώτο, να υπάρχουν παιδικά εισιτήρια για τις θύρες 5 και 6 και το δεύτερο να υπάρχουν παιδικά εισιτήρια για όλες τις θύρες πλην της θύρας 4, στην οποία έτσι και αλλιώς δεν “βγαίνουν” εισιτήρια λόγω των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν “κοπεί” σε αυτήν αλλά και των εισιτηρίων που πηγαίνουν στους οργανωμένους οπαδούς.

Βέβαια, τους επιτελείς της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ απασχολεί ακόμα πιο έντονα το γεγονός πως η Τούμπα δεν έχει γεμίσει παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις τα τελευταία δύο χρόνια, θέμα που χρίζει “βαθιάς” ανάλυσης προκειμένου να βρεθούν οι αιτίες και προπάντων οι απαιτούμενες λύσεις, ούτως ώστε το “σπίτι” του ΠΑΟΚ και μεγαλύτερη πληρότητα να έχει το επόμενο διάστημα και μεγαλύτερο παλμό!

Διαβάστε ακόμη...