Η κρίσιμη διαχείριση των φορ ενόψει Βόλου και Γαλατασαράι

Η διαχείριση των επιθετικών του ΠΑΟΚ ενόψει των αγώνων που ακολουθούν και με τον Μπράντον Τόμας να παραμένει στα πιτς λόγω τραυματισμού.
Πηγή: sport24.gr
Η κρίσιμη διαχείριση των φορ ενόψει Βόλου και Γαλατασαράι
Photo Credits: @paokfc website

Ο Μπράντον Τόμας χτύπησε στον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα και, σχεδόν, έναν μήνα μετά παραμένει στα πιτς. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είχαν δείξει κάκωση στην ποδοκνημική, με Ισπανό επιθετικό ωστόσο να εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις που δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί.

Το σίγουρο είναι ότι όσο πονάει ο Μπράντον, τόσο... πονοκεφαλιάζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχασε και τον Τάρικ Τισουντάλι. Ευτυχώς για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο Μαροκινός ξεπέρασε, σύντομα τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και από χθες προπονείται κανονικά.

Έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχοντας μια επιπρόσθετη λύση (αυτή του Μαροκινού φορ) καταστρώνει τα σχέδιά του για να μπορέσει να διαχειριστεί τα επόμενα δύο κρίσιμα ματς με Βόλο και Γαλατασαράι, αμφότερα εκτός έδρας και φυσικά το ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί στην Τούμπα.

Το πλάνο του Λουτσέσκου για τη θέση του φορ

Αύριο η αποστολή του Δικεφάλου θα ταξιδέψει στη Μαγνησία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Βόλο, στον οποίο λογικά θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης για ένα ακόμη παιχνίδι ο Φέντορ Τσάλοφ.

Ο Ρώσος επιθετικός, που αναζητεί – ίσως και με περισσότερο άγχος από ότι χρειάζεται- ακόμη το πρώτο του γκολ, έχει ξεκινήσει βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα του στο πρωτάθλημα και το Σάββατο θα βρίσκεται ξανά στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα με τον Τισουντάλι να επανέρχεται στην αποστολή μετά από τρεις προπονήσεις ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής, για να πάρει ρυθμό ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Γαλατάσαραϊ στο Αλί Σάμι Γεν αλλά και του τοπικού ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί στο πρόγραμμα του Δικεφάλου.

Σε κάθε περίπτωση και όσο καθυστερεί η επιστροφή του Μπράντον Τόμας σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο 55χρονος τεχνικός θα πρέπει να στηριχθεί σε Τσάλοφ και Τισουντάλι, ενώ μπορεί να υπολογίζει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και στον Αλί Σαμάτα.

Όπως έκανε ήδη στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στο οποίο ούτε ο Μαροκινός ήταν διαθέσιμος.

Διαβάστε ακόμη...