Απαιτητικό δεκαήμερο σε Ελλάδα και Ευρώπη

Πρώτο…δυνατό τεστ διαχείρισης για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του.
Πηγή: paok24.com
Απαιτητικό δεκαήμερο σε Ελλάδα και Ευρώπη
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-4 του Βόλου, περνώντας εμφατικά από το Πανθεσσαλικό για την πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Πλέον, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου το περιμένει ένα πολύ απαιτητικό δεκαήμερο σε Ελλάδα και Ευρώπη, με διαδοχικά παιχνίδια απέναντι σε Γαλατασαράι, Άρη και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Πρώτη αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου ταξιδεύει ο Δικέφαλος του Βορρά για το παιχνίδι με τη Γαλατά, την Τετάρτη (25/9, 22:00), στα πλαίσια της πρεμιέρας του League Phase του Europa League. Με την επιστροφή του από την Τουρκία, ο ΠΑΟΚ θα μπει στους ρυθμούς του ντέρμπι της πόλης, καθώς την Κυριακή (29/9, 20:30) υποδέχεται τον Άρη για το πρωτάθλημα.

Όλα αυτά κι ενώ την αμέσως επόμενη Πέμπτη (3/10, 22:00), έρχεται στη Θεσσαλονίκη η Στεάουα Βουκουρεστίου για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Ουσιαστικά πρόκειται για το πρώτο δυνατό τεστ της ομάδας του Λουτσέσκου, σε μια χρονιά που θα συναντήσει αρκετά τέτοια με υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και -αργότερα- Κύπελλο.

Γι’ αυτό άλλωστε ήταν επιβεβλημένη και η ένταξη προσώπων όπως ο Ομάρ Κόλεϊ και ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο στο σύνολο του γκρουπ, με τους δυο ποδοσφαιριστές να παίρνουν χρόνο στο παιχνίδι με τον Βόλο. Το δεδομένο είναι πως υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για να δούμε τη διαχείριση του Ρουμάνου τεχνικού, φέτος που ο ΠΑΟΚ έχει αναβαθμίσει τη δυσκολία των ευρωπαϊκών αγώνων, με την προαγωγή του στο Europa, από το Conference League.

Διαβάστε ακόμη...