Επιβάλλεται η νίκη σε αφιλόξενη έδρα

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και η υποχρέωση αντίδρασης για τον Δικέφαλο του Βορρά.
Πηγή: paok24.com
Επιβάλλεται η νίκη σε αφιλόξενη έδρα
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει άμεσα τη νέα ήττα στο Europa League, με αντίπαλο τη Στεάουα Βουκουρεστίου, και να στραφεί στις εγχώριες διοργανώσεις και το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Λεβαδειακό.

Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται υπό πίεση, έχοντας τρεις διαδοχικές ήττες σε Ευρώπη και Ελλάδα και έχει την υποχρέωση να αντιδράσει με νίκη κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας, σε μια έδρα που δεν είναι φιλόξενη για τους «ασπρόμαυρους».

Ήδη της τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει στο προσκήνιο μια κόντρα που υποβόσκει μεταξύ των δυο συλλόγων, απόρροια κακής συνεργασίας και συνεννόησης. Με αποκορύφωμα βέβαια, την ξαφνική ακαταλληλότητα του γηπέδου και τη μη έκδοση εισιτηρίων για ΠΑΟΚτσήδες ενώ πριν λίγο καιρό ίσχυσαν διαφορετικά πράγματα, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Παραδοσιακά ο ΠΑΟΚ, δυσκολεύεται πολύ στην έδρα του Λεβαδειακού και αυτό το δείχνει και η προϊστορία. Σε 20 αναμετρήσεις, οι «ασπρόμαυροι» μετρούν 7 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 6 ήττες.

Με τα παραπάνω δεδομένα, η νίκη για τον Δικέφαλο μοιάζει επιβεβλημένη, σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ζητά ένα τρίποντο που θα τον βοηθήσει να πάει στην διακοπή των εθνικών ομάδων με μια σχετική ηρεμία.

Διαβάστε ακόμη...