Κούδας: «Ποτέ δεν ήμουν σταρ!» (video)

Για όλους και για όλα μίλησε στο αφιέρωμα της Super League ο Γιώργος Κούδας, μνημονεύοντας στιγμές από την πλούσια καριέρα του, ενώ ειδική μνεία έκανε στην συνάντηση του με τον Γιόχαν Κρόιφ.
Πηγή: sdna.gr
Κούδας: «Ποτέ δεν ήμουν σταρ!» (video)
Photo Credits: @YouTube / SuperLeague

Όπως αναφέρει το αφιέρωμα της Super League: 

«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λίγοι είναι οι παίκτες που έχουν καταφέρει να μείνουν στην ιστορία και να είναι αναγνωρίσιμοι με το «παρατσούκλι» που απέκτησαν από την πορεία τους στα ελληνικά γήπεδα.

Όταν κάποιος αναφέρεται στον «Μεγαλέξανδρο», λοιπόν, δεν χρειάζεται να εξηγήσει ποιος είναι αυτός. Όλοι καταλαβαίνουν αμέσως πως μιλάει για τον Γιώργο Κούδα, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες που έπαιξαν ποτέ ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Κούδας συνέδεσε το όνομά του με τον ΠΑΟΚ, καθώς τη δική του φανέλα φόρεσε σε όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας όντας ηγετικό στέλεχος της μεγάλης ομάδας των 70’s. Κατέκτησε τρεις τίτλους ως ποδοσφαιριστής κι έναν ως παράγοντας και είδε τον μεγάλο Γιόχαν Κρόιφ να τον καλεί να παίξουν μαζί στην Μπαρτσελόνα.

Ο «Μεγαλέξανδρος» είναι ο πρωταγωνιστής σε αυτό το επεισόδιο του Football Idols by Stoiximan και ανοίγοντας το κουτί των αναμνήσεων, μας μεταφέρει στην ποδοσφαιρική Ελλάδα της δεκαετίας του 1970 όπου τα πάντα ήταν πιο… ρομαντικά, αλλά και που το κάθε παιχνίδι αποτελούσε και την αιτία για να… ξεσηκωθεί η κάθε πόλη που το φιλοξενούσε».

Το αφιέρωμα:

Διαβάστε ακόμη...