Τρομερή ατάκα Λόβρεν στους Κροάτες: «Ξαναγεννήθηκα στον ΠΑΟΚ!»

Με παρέα τον εννιάχρονο γιο του, Γιόζιπ, ο Ντέγιαν Λόβρεν βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής Κροατίας και ήταν ξανά... απολαυστικός με ατάκες που «έγραψαν».
Πηγή: sdna.gr
Τρομερή ατάκα Λόβρεν στους Κροάτες: «Ξαναγεννήθηκα στον ΠΑΟΚ!»
Photo Credits: @PAOK TV

Στην Κροατία βρέθηκε ο Ντέγιαν Λόβρεν στο πλαίσιο της άδειας που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου λόγω της διακοπής, με τον πολύπειρο αμυντικό να δίνει το παρών στην προπόνηση της «χρβάτσκα» και όπως ήταν αντιληπτό τράβηξε τα βλέμματα των ΜΜΕ.

Κάτι απολύτως λογικό καθώς έχει καταγράψει 78 συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας και είναι από τους παίκτες που έφτασαν μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018. Ήταν συνεπώς αναμενόμενο η παρουσία του στην προπόνηση να γίνει πρώτο θέμα στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, με τον Λόβρεν να έχει μια εγκάρδια συζήτηση και με τον πρόεδρο της Κροατικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Μάριγιαν Κούστιτς.

Ο έμπειρος στόπερ, που στην Λιβαδειά έγινε ο γηραιότερος παίκτης του ΠΑΟΚ που έκανε ντεμπούτο, έστησε «πηγαδάκι» και με τους δημοσιογράφους, χαρίζοντας απολαυστικές ατάκες. Αρχικά, εκμυστηρεύθηκε ότι νιώθει πως έχει ξαναγεννηθεί από τότε που εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι μετράει μερικές μόνο ημέρες στα ασπρόμαυρα. 

Στη συνέχεια δήλωσε αιφνδιασμένος από το γεγονός ότι η Κροατία έχει πολλά προβλήματα με τραυματισμούς στόπερ και μάλιστα έκανε και πειράγματα στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, οι οποίοι συνέχισαν το πείραγμα λέγοντάς του ότι θα ανακοίνωναν αμέσως τα νέα για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, για να… σιγοντάρουν και οι παριστάμενοι Κροάτες δημοσιογράφοι: «μην ανησυχείτε, θα το κάνουμε».

Και επειδή το μήλο πέφτει κάτω απ΄τη μηλιά, ατακαδόρος αποδείχθηκε και ο Λόβρεν junior, ο οποίος σε ανύποπτη στιγμή είπε στους παριστάμενους ότι θα ήθελε σε αυτή την Εθνική ομάδα να παίζει ο πατέρας του και ο Ράκιτιτς που επίσης έχει αποσυρθεί!

Διαβάστε ακόμη...