Ο Ντεσπόντοφ, οι αριθμοί και ο ΠΑΟΚ

Τι έκανε πέρυσι και τι έχει κάνει φέτος ο Βούλγαρος;
Πηγή: paok24.com
Ο Ντεσπόντοφ, οι αριθμοί και ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι ένα πρόσωπο που σταθερά φιγουράρει αρκετά στα media της πατρίδας του.

Οι Βούλγαροι, σε χθεσινοβραδινά τους ρεπορτάζ, υποστήριξαν πως ο Ντεσπόντοφ ψάχνει ομάδα με φόντο τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, προσθέτοντας πως δεν είναι ικανοποιημένος με το ρόλο και τον χρόνο συμμετοχής του στον ΠΑΟΚ.

Ο Ντεσπόντοφ, έφτασε στην Τούμπα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου πέρυσι, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2027 κι έκλεισε την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα με συνολικά 47 συμμετοχές, με απολογισμό 13 γκολ και 13 ασίστ.

Φέτος, στο ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι σήμερα, ο Βούλγαρος άσος έχει να επιδείξει 1 γκολ και 5 ασίστ σε συνολικά 15 συμμετοχές, έχοντας ξεκινήσει σε αρκετά από αυτά τα παιχνίδια βασικός, είτε έχοντας πάρει γεμάτο χρόνο συμμετοχής.

Στην Βουλγαρία, έχει ξεκινήσει μία φημολογία με φόντο το μέλλον του, ωστόσο, σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κάτι περισσότερο σε όλη αυτή την ιστορία, με τον Ντεσπόντοφ να αποτελεί μία από τις πιο σταθερές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου μεσοεπιθετικά, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει πολλά, διαδοχικά τετ α τετ μαζί του όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...