Ο ασταμάτητος ΠΑΟΚ

Παιδάκια ήμασταν ακόμα όταν επιστρέφαμε απο την Τούμπα με δάκρυα στα ματιά για την αδικία που είχαμε υποστεί για πολλοστή φορά. Αδυνατούσε να αντιληφθεί το παιδικό μυαλό πως λειτουργεί το όλο σύστημα και η δομή του.
Ο ασταμάτητος ΠΑΟΚ
Photo Credits: @PAOK FC

Μεγαλώνοντας δεν βλέπαμε να αλλάζει τίποτα. Προσπαθούσαμε πλέον να το διαχειριστούμε και ευελπιστούσαμε κάποια στιγμή να εμφανιστεί ένας άνθρωπος εφάμιλλου βεληνεκούς με το Μέγεθος και το Μεγαλείο του ΠΑΟΚ μήπως και καταφέρουμε να δούμε κάποιες επιθυμίες και όνειρα μας να παίρνουν σάρκα και οστά!

Λοιπόν ο άνθρωπος αυτός εμφανίστηκε και άλλαξε επίπεδο όλος ο οργανισμός! Πρωτοστάτησε να έρθει το VAR και οι ξένοι διαιτητές μήπως και αποκτήσει αξιοπιστία το Ελληνικό Πρωτάθλημα και κάποια αίγλη. Η μόνη ομάδα που αδικείται εξ απαλών ονύχων δηλαδή από συστάσεως και ιδρύσεως της σχεδόν πάντα ακόμα και στα μικρά παιχνίδια συνεχίζει να ειναι ο ΠΑΟΚ! Για τα ντέρμπι δεν μιλάω εντός και εκτός! Ποτέ δεν παίρνει έστω και ένα σφύριγμα υπέρ (πολύ σπάνια) ειδικά απέναντι στο πρώην ΠΟΚ! 

Έστω και έτσι όμως ο Ιωάννης Σαββίδης κατάφερε να φέρει κάποια ισονομία και να κατακτά τίτλους η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν η μονή ομάδα χωρίς ισχυρό επενδυτή που πήρε 2 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα προ εποχής Σαββίδη! Αυτό μοιάζει με άθλο! Εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι ότι με αφορμή μιας στιχομυθίας σε κρατικό κανάλι, ότι δηλαδή ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή αλλά ποσό θα αντέξει (απορία και αγωνία των σχολιαστών) θα τους δηλώσουμε με κεφάλαια γράμματα ότι:

"ΣΥΝΗΘΙΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΤΕ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. ΑΓΩΓΕΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ, ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ Κ.Λ.Π. Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΤΑΡΑΖΕΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ). ΓΙΑ ΌΣΑ ΈΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΌΣΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΠΛΕΟΝ, Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΌΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ! ΓΙΑ ΌΣΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΒΙΩΣΑΜΕ, ΓΙΑ ΌΣΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ, ΈΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ..."

 

Αρθρογράφος: Unbroken

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...