Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη νικητής ο Ομάρ Κόλεϊ

Για την 4η αγωνιστική των προκριματικών ομίλων του Copa Africa η Γκάμπια του Ομάρ Κόλεϊ υποδέχθηκε την Μαδαγασκάρη της οποίας και επικράτησε με 1-0. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ως βασικός, αλλά και αρχηγός της Εθνικής του ομάδας και βοήθησε και αυτός στο να φτάσει η Γκάμπια σε μια σημαντική νίκη. Ο Κόλεϊ αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και δεν αντικαταστάθηκε.
Πηγή: forzaonline.gr
Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη νικητής ο Ομάρ Κόλεϊ
Photo Credits: @PAOK TV

Έτσι, η Γκάμπια έφτασε τους πέντε βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, με την Τυνησία να έχει έξι βαθμούς, ενώ πέντε έχει και η Κομόρες. Στους δύο έμεινε η Μαδαγασκάρη στην τελευταία θέση. Αύριο (15/10) είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Κομόρες με την Τυνησία στις 22:00 ώρα Ελλάδος, ενώ την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Ο Κόλεϊ και η Γκάμπια λοιπόν με απολογισμό τέσσερις βαθμούς κόντρα στην Μαδαγασκάρη, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τον μήνα Οκτώβριο και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ, ώστε να προετοιμαστεί για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...