Παίζει κι επιστρέφει ο Αλί Σαμάτα

Ακόμη μία αγωνιστική υποχρέωση με την Εθνική Τανζανίας έχει ο Αλί Σαμάτα σε αυτό το international break. Το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα (15/10, 16:00) τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Πηγή: thessports.gr
Παίζει κι επιστρέφει ο Αλί Σαμάτα
Photo Credits: @PAOKFC

Η ομάδα του Σαμάτα προέρχεται από ήττα με 1-0 απέναντι στο Κονγκό την περασμένη Πέμπτη (10/10) και φιλοδοξεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η Εθνική Τανζανίας έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, μετρώντας μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό ο 31χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της Τανζανίας, αγωνιζόμενος σε ένα διαφορετικό ρόλο, καθώς ξεκίνησε ως δεξιός εξτρέμ στην αναμέτρηση.

O Αλί Σαμάτα έχει καταγράψει 69 συμμετοχές με το εθνόσημο και αν αγωνιστεί σήμερα θα φτάσει το ορόσημο των 70 αγώνων με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Επιπροσθέτως, αυτή είναι η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για τον Τανζανό επιθετικό και μετά το τέλος του αγώνα θα ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...