Ο «πόλεμος» των 22 ημερών σε τρία μέτωπα

Ένα «πακέτο» επτά αγώνων σε διάστημα 22 ημερών (κατά μέσο όρο ένα παιχνίδι ανά τρεις ημέρες) περιμένει τον ΠΑΟΚ με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του, μια και πλέον μπαίνει και στο «χορό» του κυπέλλου.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο «πόλεμος» των 22 ημερών σε τρία μέτωπα
Photo Credits: @PAOKFC

Αφετηρία των συνεχόμενων αγώνων για τον ΠΑΟΚ θα είναι την Κυριακή η Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Τέσσερις ημέρες αργότερα η ομάδα του Λουτσέσκου δίνει κρίσιμο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, υποδεχόμενη τη Βικτόρια Πλζεν, έχοντας την υποχρέωση να πάρει το πρώτο τρίποντο στη διοργάνωση μετά τις δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Την Κυριακή 27 του μηνός ο ΠΑΟΚ θα έχει δεύτερο σερί παιχνίδι στην Τούμπα, μια και θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το Αιγάλεω στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου ο Δικέφαλος θ’ αντιμετωπίσει στη Λαμία την τοπική ομάδα, τέσσερις ημέρες αργότερα θα βρεθεί στο Μάντσεστερ για την αναμέτρηση με τη Γιουνάιτεντ, ενώ ο κύκλος αυτών των συνεχόμενων παιχνιδιών θα κλείσει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου με το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...