Μπράντον: Επιστρέφει και γίνεται…κατοστάρης!

Ο Μπράντον Τόμας ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, με τον Ισπανό επιθετικό να προπονείται κανονικά με το υπόλοιπο σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου, τις τελευταίες ημέρες.
Πηγή: paok24.com
Μπράντον: Επιστρέφει και γίνεται…κατοστάρης!
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είχε τραυματιστεί στις 22 Αυγούστου και το παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα προκριματικά του Europa League, στην Τούμπα, με τις εξετάσεις να δείχνουν διάστρεμμα στον αστράγαλο και τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγω για έναν μήνα απουσίας.

Το τελευταίο δεν επιβεβαιώθηκε και Μπράντον, αν δεν αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ, θα συμπληρώσει 2 μήνες εκτός. Ο λόγος, απλός. Δεν υποχωρούσαν οι πόνοι ακόμη και όταν οι εξετάσεις έπαψαν να δείχνουν πρόβλημα. Η επιστροφή του, ωστόσο, είναι πλέον θέμα χρόνου.

Δεν θα είναι την Κυριακή; Θα είναι την Πέμπτη. Ο Ισπανός χρειάζεται τρεις ακόμη συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, προκειμένου να συμπληρώσει τις 100! Τιμιότατος, εργάτης μέσα στο γήπεδο, ο Μπράντον εξελίσσεται σε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας. Μέχρι τώρα, σε 97 παιχνίδια με τα «ασπρόμαυρα», ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μετρά 24 γκολ και 7 ασίστ ενώ έχει πανηγυρίσει και ένα πρωτάθλημα, το περσινό, που κρίθηκε στο τελευταίο ματς με τον Άρη, με 1-2, εκεί όπου είχε γκολ και ασίστ!

Διαβάστε ακόμη...