Για το back to back η Κ15

Διά ζώσης δεν χάρηκαν την ιστορική βραδιά της 19ης Μαΐου, καθώς είδαν από την τηλεόραση τα συγκλονιστικά που ζήσαμε το βράδυ της Κυριακής, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σήμερα, αύριο… Κι αυτό διότι η Κ15 μας βρίσκεται στη Λαμία, όπου μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού (2-1 στα πέναλτι), προετοιμάζεται για τον σημερινό (21.05, 18:00) τελικό με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος», με στόχο προφανώς να παίξει το ποδόσφαιρο του και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.
Για το back to back η Κ15

Η ομάδα των Σάββα Κωνσταντινίδη και Κοσμά Βακουφάρη βρίσκεται στη Λαμία από την περασμένη Παρασκευή, προπονήθηκε εκεί και είναι πανέτοιμη, καθώς άπαντες είναι στη διάθεση του τεχνικού team, ώστε να υπερασπιστούν τον τίτλο, που την περασμένη σεζόν κέρδισε η γενιά των 2008 του ΠΑΟΚ.

Από το 2014, οπότε έκανε πρεμιέρα το πρωτάθλημα στη κατηγορία Κ15, έχουν διεξαχθεί εννιά τελικοί, οι έξι από τους οποίους είναι υπόθεση του ζευγαριού ΠΑΟΚ–Ολυμπιακός. Τρεις κατακτήσεις μετρά ο ΠΑΟΚ, τρεις κι ο Ολυμπιακός. Άλλο ένα πρωτάθλημα έχει ο ΠΑΟ, κερδίζοντας 3-1 τον Άρη στον τελικό, άλλο ένα κι ο Ολυμπιακός, κερδίζοντας στα πέναλτι τον Ατρόμητο. Σύνολο, λοιπόν, τέσσερα πρωταθλήματα έκαστος. Ο Παναθηναϊκός δε, έχει μια κατάκτηση (κόντρα στον ΠΑΟΚ στα πέναλτι).

Οι αγώνας θα προβληθεί απευθείας από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι Novasports στο You Tube. Επίσης από την επίσημη ιστοσελίδα της Super League και τον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

Το προφίλ της Κ15 την σεζόν 2023-24

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Την Κ15 της σεζόν 2023-24 απαρτίζουν οι:

Τερματοφύλακες: Ελευθέριος Μανασίδης, Γιώργος Νικολαϊδης

Αμυντικοί: Ιορδάνης Χατσίδης, Αθανάσιος Φιλιππιάδης, Leon Sznaucner, Θεόδωρος Καλπάκης, Νικόλαος Τελίδης, Λάζαρος Δημητρακόπουλος, Άγγελος Μπάσδας, Ιωάννης Τοπαλίδης

Μέσοι: Μάριος Ματέρα, Χρήστος Δεμίρης, Γρηγόριος-Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Μίσχος, Χριστόφορος Λαζαρίδης, Ιωάννης Γκέρσος, Ιωάννης Τσιάλης, Aurelio Sefa

Επιθετικοί: Νικόλαος Χαλδέζος, Κωνσταντίνος Σούβλατζης, Ιωάννης Ανδρονούδης, Αλέξανδρος Μπουκλάς, Φώτιος-Γεώργιος Μεταξάς, Δημήτριος Μηντής, Αναστάσιος Γκαβανούδης

Να σημειωθεί ότι χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ πήραν και παιδιά της Κ14, παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2010. Πρόκειται για τους Κλάιντι Κάντριου, Θωμά Νικηφόρο, Αλέξανδρο Δημητριάδη, Marvin Evan Gadji.

Το τεχνικό team

Ομαδική φωτογραφία της ομάδας ποδοσφαίρου Κ15 του ΠΑΟΚ μαζί και με το τεχνικό team
Photo Credits: @PAOKFC

Προπονητής: Σάββας Κωνσταντινίδης

Βοηθός προπονητή: Κοσμάς Βακουφάρης

Γυμναστής: Πασχάλης Έλκας

Προπονητής τερματοφυλάκων: Νικόλαος Μπογδάνος

Ανάλυση video: Ιωάννης Βλάχος

Γιατρός: Ηρακλής Γιάνναρος

Φυσικοθεραπευτής: Μιχαήλ Κωστίδης

Φροντιστής: Σταύρος Σαχινίδης

Team manager: Αλέξανδρος Αποστολόπουλος

Η ομάδα αναχώρησε χθες Παρασκευή για τη Λαμία και το πρωί του Σαββάτου (18.05) προπονήθηκε εκεί. Το τεχνικό team έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του.

Στο πρωτάθλημα της Κ15 της σεζόν 2023-24 δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από 01.01.2009 κι έπειτα.

Τα ματς διεξάγονται σε δύο 40λεπτα και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν πέναλτι.

377 ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σ’ αυτό το πρωτάθλημα (339 γεννημένοι το 2009 και 38 γεννημένοι το 2010).

Ο ΠΑΟΚ είχε από τους χαμηλότερους μέσους όρους ηλικίας στο πρωτάθλημα (14,87 έτη). Τον μικρότερο μέσο όρο όλων είχε η Παναχαϊκή (14,62).

Οι αγώνες θα προβληθούν απευθείας από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι Novasports στοYouTube. Θα προβληθούν επίσης απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη...