Ένας Κύπριος… μάγος στον ΠΑΟΚ!

To τμήμα ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την παρθενική του παρουσία στη Super League και μία από τις «δυνατές» του κινήσεις, είναι η απόκτηση του Αλέξη Τσίτσου. Ο Κύπριος διεθνής μιλά στη FORZA κι εξηγεί τον λόγο που επέλεξε να πάρει το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη νέα σεζόν.
Πηγή: forzaonline.gr
Ένας Κύπριος… μάγος στον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @acpaok

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Πως πήρες την απόφαση να αφήσεις την Κύπρο για τον ΠΑΟΚ;

«Ήθελα να ζήσω κάτι διαφορετικό, μια καινούργια εμπειρία κι αυτό είναι που μου προσφέρει, μεταξύ άλλων, ο ΠΑΟΚ.  Εδώ στην Κύπρο το πρωτάθλημα μας έχει τέσσερις ομάδες, και ακόμα είναι αβέβαιο το πόσες θα είναι. Το θεώρησα λοιπόν καλή ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα δυνατό πρωτάθλημα με 12 ομάδες, σε μια άλλη χώρα».

Τι ήξερες για τον ΠΑΟΚ πριν;

«Γενικότερα δεν ασχολούμαι αρκετά με το ποδόσφαιρο, αλλά όταν φίλοι και συγγενείς έμαθαν ότι θα παίξω στον ΠΑΟΚ χάρηκαν παρά πολύ. Στην Κύπρο θεωρούν τον ΠΑΟΚ μια μεγάλη ομάδα, κι ένιωσαν μεγάλη περηφάνια για εμένα».

Στον ΠΑΟΚ θα βρεις και τον Βασίλη Τζακίδη. Τι σου είπε πριν συμφωνήσεις να έρθεις κι εσύ στην Ελλάδα;

«Ο Βασίλης ήταν ο πρώτος που ήρθα σε επικοινωνία όταν προέκυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Γνωριζόμαστε χρόνια. Μου είπε ότι είναι τεράστια εμπειρία και φοβερό συναίσθημα να παίζεις για αυτόν τον σύλλογο, δηλαδή πάνω- κάτω αυτά που φανταζόμουν».

Πως περιμένεις την εμπειρία του κόσμου του ΠΑΟΚ;

«Σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο κόσμος. Θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ, το μπουστ που μπορεί να σου δώσει την ώρα του αγώνα. Τους υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ και πως θα δώσω ότι έχω για την ομάδα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τι θέλεις να σας φέρει η επόμενη σεζόν;

«Προσωπικά θέλω να έχω μια γεμάτη χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι αυτή θα είναι η δεύτερη χρονιά του τμήματος και η πρώτη στη μεγάλη κατηγορία. Περιμένω μια απαιτητική χρονιά, και θέλω μέσα από την εμπειρία μου να βάλω το λιθαράκι και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Πως σε «κέρδισε» το φούτσαλ;

«Από κάποια στιγμή και μετά, όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σάλας ατόνησε το ενδιαφέρον μου. Μιλάμε για ένα εντυπωσιακό άθλημα, γεμάτο φάσεις, με εναλλαγές και αδρεναλίνη. Με τράβηξε περισσότερο από το 11 επί 11, το οποίο επίσης το έχω δοκιμάσει».

Τι γνωρίζεις για τη Θεσσαλονίκη;

«Έχω βρεθεί ξανά στη Θεσσαλονίκη, όταν ήταν φοιτητής ένας φίλος μου. Έχω όμορφες αναμνήσεις από την πόλη, πιστεύω ότι θα περάσω υπέροχα. Μένει να φανεί το πως θα είναι η προσαρμογή μου στην καθημερινότητα».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Πέραν του ποδοσφαίρου, είμαι γυμναστής. Έχω πάρει το πτυχίο μου, κι εκτός του Φούτσαλ δουλεύω σε γυμναστήριο, κάνω πέρσοναλ, όλη η μέρα μέσα στον αθλητισμό».

Πως περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Θέλω να χαλαρώνω. Ένα καφεδάκι με φίλους, σπανίως κάποια βραδινή έξοδος, είτε κάποιο video game με φίλους. Μου αρέσουν τα ήρεμα πράγματα γενικότερα».

Διαβάστε ακόμη...