Ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Μπουντεσλίγκα για Τζόλη – Τα οφέλη του ΠΑΟΚ

Ο Χρήστος Τζόλης διανύει μία ονειρεμένη σεζόν, κάνοντας πράγματα και θαύματα με την φανέλα της Φορτούνα Ντύσσελντορφ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει σκοράρει 17 φορές και έχει μοιράσει 8 ασίστ, κερδίζοντας μια θέση στην Εθνική ομάδα μετά από 1,5 χρόνο.
Πηγή: paok24.com
Ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Μπουντεσλίγκα για Τζόλη – Τα οφέλη του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paok24.com

Όπως είναι λογικό, οι επιδόσεις του αυτές δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στα… μεγάλα κλαμπ του γερμανικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Γερμανία, ο Τζόλης βρίσκεται αρκετά ψηλά στην μεταγραφική ατζέντα της Βέρντερ Βρέμης, η οποία παραδοσιακά ψάχνει καλές περιπτώσεις νεαρών παικτών από τη δεύτερη κατηγορία, όπως επίσης και της Ουνιόν Βερολίνου.

Υπενθυμίζεται, βέβαια, ότι ο Τζόλης δεν ανήκει στη Φορτούνα αλλά στη Νόριτς, με την οψιόν αγοράς του να έχει ύψος 5 εκατομμυρίων ευρώ. Αν ο γερμανικός σύλλογος καταφέρει να ανέβει στην πρώτη κατηγορία, πιθανότατα θα τον αγοράσει και θα διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες σε ακόμη υψηλότερη τιμή, εκμεταλλευόμενη την πολύ καλή σεζόν που διανύει ο παίκτης. Αν, από την άλλη, η Φορτούνα δεν τον αγοράσει, ο Τζόλης θα επιστρέψει στη Νόριτς, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Για την ώρα είναι άγνωστο τι προθέσεις έχει ο Αγγλικός σύλλογος για την περίπτωσή του, ωστόσο μετά από όλα όσα κάνει την τρέχουσα σεζόν η διαπραγμάτευση μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ παραχώρησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό το καλοκαίρι του 2021 έναντι 11.000.000 ευρώ, συν 2.000.000 ευρώ σε μπόνους ενώ είχε μπει ως ειδικός όρος στο συμβόλαιο πως σε ενδεχόμενη μελλοντική μεταπώληση ο ΠΑΟΚ θα έχει ποσοστό 17.5%. Συνεπώς οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» παρακολουθούν με ενδιαφέρον την συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς αν πουληθεί τότε θα μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...