«Nα κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα»

Oι δηλώσεις των Βόσνιων λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και οι απουσίες τους!
Πηγή: paok24.com
«Nα κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα»

Για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται η Μπόρατς Μπάνια Λούκα, η οποία θα αγωνιστεί αύριο το βράδυ κόντρα στον ΠΑΟΚ χωρίς τον 24χρονο Κροάτη χαφ, Ντίνο Σκορούπ που απέκτησε πριν τρεις ημέρες από την Γκαμπέλα και τον 30χρονο Σλοβένο χαφ, Άλεξ Πίχλερ, ο οποίος είναι τραυματίας.

“Η ομάδα φεύγει για να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ αποφασισμένη να αφήσει την καρδιά της στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας και με την επιθυμία να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Μπάνια Λούκα” ανέφερε πριν από λίγο η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Βοσνίας, φιλοξενώντας και δηλώσεις του προπονητή της Μπόρατς, Μλάντεν Ζίζοβιτς, ο οποίος τόνισε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας, είναι 15 φορές πιο ακριβός από εμάς, έχει περισσότερους διεθνείς, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει την ελπίδα, την επιθυμία, τη θέληση και την αφοσίωσή μας.

Τα αγόρια μου ζουν ποδοσφαιρικά όνειρα και αυτός ο αγώνας θα τους δώσει απάντηση στο πού βρίσκονται σε σχέση με την υψηλή ποιότητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να παρουσιαστούμε με τον καλύτερο τρόπο και δεν θα μας λείπει η αυτοπεποίθηση. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διατηρήσουμε την ελπίδα πριν από τη ρεβάνς στη Μπάνια Λούκα και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο ποδοσφαιρικό θαύμα μαζί με τους φιλάθλους μας. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά σύμφωνα με το όνομα του συλλόγου, θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Από την πλευρά του, ο 21χρονος Βόσνιος εξτρέμ, Ντέιβιτς Κάβιτς, τόνισε:

«Πρέπει να μιμηθούμε το προηγούμενο παιχνίδι, να επαναλάβουμε τη δέσμευσή μας και την αυτοπεποίθησή μας, να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σεβόμαστε την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει το ευρωπαϊκό όνειρο. Η Μπάνια Λούκα ζει για την Μπόρατς αυτές τις μέρες και μπορώ να πω ελεύθερα ότι η υποστήριξη που νιώθουμε τώρα είναι η μεγαλύτερη από τότε που ήμουν στην πρώτη ομάδα“.

Διαβάστε ακόμη...