Ο Κονσταντίν έχει γνωστό στη Μπάνια Λούκα

Εν μέσω του κύκλου προετοιμασίας του ΠΑΟΚ που ολοκληρώνεται προσεχώς ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν με τη Μπάνια Λούκα, ο Νικολάε Κονσταντίν (σ.σ βοηθός του Ράζβαν Λουτσέσκου) αναμένεται να συναντήσει γνώριμο πρόσωπο από την αντίπαλο του Δικεφάλου στον δεύτερο προκριματικό γύρο για το Champions League.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο Κονσταντίν έχει γνωστό στη Μπάνια Λούκα

Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό των Βόσνιων, Μπαρτ Μάιερς, που την περσινή αγωνιστική περίοδο προπονούνταν υπό τις οδηγίες του συνεργάτη του Ράζβαν Λουτσέσκου στην Πετρολούλ.

Κάτι που σημαίνει πως ο Νικολάε Κονσταντίν γνωρίζει καλά το πακέτο χαρακτηριστικών που διαθέτει ο εν λόγω παίκτης της Μπάνια Λούκα που μπορεί να μετατοπιστεί και ως δεξιός οπισθοφύλακας σε μία συνάντηση των δύο αυτή τη φορά σε διαφορετικά στρατόπεδα με γνώμονα την πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Γεννημένος το 1973 ο Νικολάε Κονσταντίν ήταν μέχρι και τον περασμένο Φλεβάρη προπονητής στην Πετρολούλ, την οποία το 2022 οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας. Αφού αποσύρθηκε ως παίκτης, εργάστηκε ως βοηθός προπονητή. Εκτός της Πετρολούλ, εργάστηκε στην Εθνική Ρουμανίας Κ21, στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Αλ Αζέμ και στην πορεία ανέλαβε πρώτος προπονητής το 2020 στην Φιλιάζι και στην Κομούνα Ρεκέα, στην τρίτη και δεύτερη κατηγορία, αντίστοιχα. Το καλοκαίρι του 2021, επέστρεψε στην Πετρολούλ ως προπονητής, κερδίζοντας μάλιστα την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία αφού ολοκλήρωσε τη σεζόν 2021–22 στη Liga II στην πρώτη θέση.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως παίκτης -κυρίως κεντρικός αμυντικός – το πέρασε στην Πετρολούλ Πλοιέστι, στην Άστρα Πλοιέστι, στη Ραπίντ Βουκουρεστίου και στην Μπρασόβ. Αν και δεν αγωνίστηκε στην Εθνική ομάδα της Ρουμανίας, θεωρήθηκε ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της γενιάς του.

Διαβάστε ακόμη...