Σβαμπ-Αντρίγια θα βρουν γνωστούς σε Μπάνια Λούκα

Μετά τον Νικολάε Κονσταντίν που αναμένεται να συναντήσει εκ νέου παίκτη της Μπάνια Λούκα που προπονούσε στην Πετρολούλ αυτή τη φορά σε διαφορετικό στρατόπεδο, ομοίως και οι Στέφαν Σβαμπ-Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεδομένου πως θα τεθούν αντιμέτωποι με πρώην συμπαίκτες τους σε Ραπίντ Βιέννης και Παρτιζάν αντιστοίχως.
Πηγή: forzaonline.gr
Σβαμπ-Αντρίγια θα βρουν γνωστούς σε Μπάνια Λούκα

Ο λόγος για τους Σρντιάν Γκράχοβατς που εκπροσώπησε τους Βόσνιους στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας και Αλεξάνταρ Σούμπιτς.

Αναφορικά με τον πρώτο συνυπήρξε μαζί με τον Στέφαν Σβαμπ σε Ραπίντ Βιέννης, έχοντας αγωνιστεί σε 96 συνολικά ματς τις αγωνιστικές περιόδους 2014-2015 έως και το 2019-2020 με τον 34χρονο χαφ του ΠΑΟΚ. Απεναντίας, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αγωνίστηκε σε συνολικά εννιά ματς μαζί με τον Αλεξάνταρ Σούμπιτς δεδομένου πως συνυπήρξαν στην Παρτιζάν την τελευταία σεζόν του στη Σερβία πριν τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα το 2016.

Σε κάθε περίπτωση, άπαντες στον ΠΑΟΚ έχουν μετατοπίσει την προσοχή τους στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τους Βόσνιους, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να επισημαίνει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου πως «θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα ότι το μυαλό μου δεν είναι εκεί. Είναι ένα όνειρο το Champions League, το οποίο όμως είναι μακρινό. Το πρώτο βήμα είναι να εξασφαλίσουμε την Ευρώπη, με μία πρόκριση και βήμα βήμα να φτάσουμε στο Champions League»

Διαβάστε ακόμη...