Το πρώτο του Εκόνγκ, η ειδική αφιέρωση και η αποθέωση των Νιγηριανών (pic+vid)

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ σκόραρε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ και το αφιέρωσε στον γιο του που είχε τα γενέθλιά του - Αποθέωση των Νιγηριανών για τον αρχηγό τους.
Πηγή: sdna.gr
Το πρώτο του Εκόνγκ, η ειδική αφιέρωση και η αποθέωση των Νιγηριανών (pic+vid)
Photo Credits: @PAOKFC

Με δύο γκολ του Κουλιεράκη και ένα του Εκόνγκ, ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, επικρατώντας με 3-2 της Μπάνια Λούκα στην Τούμπα.

Ο Νιγηριανός στόπερ των ασπρόμαυρων μάλιστα, που έκρινε με την κεφαλιά του το τελικό αποτεέλεσμα, αφιέρωσε το γκολ στον γιο του, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του, δείχνοντας το χέρι του όπου τον έχει τατουάζ.

Δείτε την αφιέρωση του Εκόνγκ:

Ανάρτηση του Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ στο Instagram
Photo Credits: @SDNA

Μάλιστα, οι συμπατριώτες του τον αποθέωσαν για το γκολ που πέτυχε, τονίζοντας πως δικαίωσε την επιλογή του Λουτσέσκου να τον ξεκινήσει ως βασικό.

Αναλυτικά όσα επισημαίνονται σε ΜΜΕ της Νιγηρίας αναφορικά με το ΠΑΟΚ-Μπόρατς Μπάνια Λούκα και το τέρμα που σημείωσε ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ:

«Ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην οριακή νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League το βράδυ της Τετάρτης. Η κεφαλιά του αρχηγού της Νιγηρίας αποδείχθηκε ότι ήταν η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο της ΤούμπαςΠαρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο φαβορί απέναντι σε μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που είχε στείλει άνετα νοκ άουτ την Εγνατία Ρρογκόζιναναγκάστηκε να παλέψει για τη νίκη.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά σε μια εβδομάδα για να λύσουν τις διαφορές τους αναφορικά με το ποια από τις δύο θα προχωρήσει στον επόμενο γύρο. Ο αρχηγός της Νιγηρίας ενεργοποιήθηκε στην αρχική σύνθεση για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και δικαίωσε τον προπονητή του με μια κεφαλιά που μετατράπηκε σε γκολ».

Διαβάστε ακόμη...