«H Mπάνια Λούκα ζει για τον άθλο»

To “γενναίο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη”, οι δηλώσεις των Βόσνιων και “όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο γήπεδο”
Πηγή: pasok24.com
«H Mπάνια Λούκα ζει για τον άθλο»
Photo Credits: @paokfc.gr

Στον… έβδομο ουρανό βρίσκονται από χθες όλοι όσοι στελεχώνουν την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, με ενδεικτικό να είναι το κείμενο που “ανέβηκε” πριν από λίγο στην επίσημη ιστοσελίδα των Βόσνιων, το οποίο φέρει τον τίτλο “Το γενναίο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, η Μπάνια Λούκα ζει για τον άθλο“.

Σε αυτό, τονίζεται μεταξύ άλλων:

Το γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη ήταν το σκηνικό της πρώτης μας σύγκρουσης με τον ΠΑΟΚ και εκεί οι «κυανέρυθροι» μας έδειξαν τα δόντια τους.

Μετά από ενενήντα λεπτά το παιχνίδι έληξε 3-2 για τους γηπεδούχους (Κουλιεράκης 17′, 39′, Έκονγκ 51′ – Ερέρα 22′, Κουλάσιν 45+’), αλλά η Μπόρατς μπορεί να το γυρίσει και να συνεχίσει να ζει το ευρωπαϊκό της όνειρο.

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά είμαι ακόμα πιο χαρούμενος που πήραμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα πριν από τον δεύτερο αγώνα και για το ότι η ομάδα έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ευχαριστώ επίσης τους οπαδούς που μας επευφημούσαν και που ταξίδεψαν τόσο μακριά για να μας παρακολουθήσουν. Αυτή είναι και η νίκη τους» ανέφερε ο Κουλάσιν.

Ο Σρντάν Γκράχοβατς ήταν ο αρχηγός της ομάδας μας και τονίζει ότι όλα τα θαύματα είναι πιθανά στο “Γκράντσκι”.

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Νομίζω ότι σήμερα έχουμε την αίσθηση του πόσα μπορούμε να κάνουμε και θα πάμε στο δεύτερο παιχνίδι με την υποστήριξη των φιλάθλων μας για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση” ήταν το μήνυμα του αρχηγού.

Ο Μπογιαν Πουζιγκάκα αντικατέστησε τον Μλάντεν Ζίζοβιτς στον πάγκο. Μετά το παιχνίδι έμεινε πολύ ικανοποιημένος από το παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας.

«Δείξαμε στο γήπεδο τους και στους φιλάθλους τους ότι έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αυτό το διπλό ματς. Περνάμε στο δεύτερο παιχνίδι. Πρώτα, ας αναγεννηθούμε και ας ξεκουραστούμε, μετά ας προχωρήσουμε στο σπίτι μας. Δεν είναι αδύνατο. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά μπορούμε να παίξουμε μαζί του. Θα ήθελα να επαινέσω αυτά τα παιδιά, αλλά και τους οπαδούς που έκαναν πολύ δρόμο για να μας εμψυχώσουν». είπε ο Πουζιγκάκα

Έπαινοι για τους πιο ένθερμους οπαδούς μας που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη έρχονται και από το Σρντάν  Γκράχοβατς.

«Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, είναι πολύ ωραίο όταν βγαίνεις εδώ, μακριά από το σπίτι, και βλέπεις τις σημαίες της Μπόρατς, το εκτιμούμε πολύ. Δεν ήταν εύκολο γι΄ αυτούς να ταξιδέψουν τόσο μακριά, τους ευχαριστώ μέχρι τον ουρανό και ελπίζω ότι το στάδιο της πόλης θα πάρει φωτιά στο δεύτερο σκέλος», είπε ο Γκράχοβατς.

Στις κερκίδες έζησε τον μεγάλο αγώνα της ομάδας μας και ο επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου Μλάντεν Ζίζοβιτς. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, είπε ο Ζίζοβιτς, αλλά επαίνεσε τους παίκτες και τους συνεργάτες του που έκαναν εξαιρετική δουλειά.

«Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, συμβαίνει κάτι τέτοιο ή παρόμοιες καταστάσεις σε έναν σύλλογο που έχει λιγότερες πιθανότητες να περάσει. Όσοι βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να κάνουμε την έκπληξη. Κερδίσαμε το δικαίωμα να έχουμε ένα ζωηρό παιχνίδι στο δεύτερο ματς και θα προσπαθήσουμε να κοντράρουμε τον ΠΑΟΚ. Τα παιδιά πιστεύουν ότι μπορούν και αυτό είναι το πιο σημαντικό». είπε ο Ζίζοβιτς

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Την Τετάρτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο της πόλης!”.

Διαβάστε ακόμη...