Εβαλε… αυτογκόλ και τώρα έχει το άγχος

Οσοι πήγαν αργά το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας τους για τη νέα σεζόν, προφανώς και είχαν μείνει ακόμη στη φιέστα του περασμένου Μαΐου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πηγή: forzaonline.gr
Εβαλε… αυτογκόλ και τώρα έχει το άγχος

Το έδειχναν οι αντιδράσεις τους πριν την έναρξη του αγώνα, το όλο κλίμα «μιλούσε» από μόνο του.

Ο κόσμος, βέβαια, δικαιολογείται, αυτοί που δεν μπορεί να δικαιολογηθούν είναι ο Λουτσέσκου κι οι παίκτες του, που, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν πλήρως προετοιμασμένοι-κυρίως πνευματικά-για τον αγώνα με την Μπόρατς.

Εντάξει, όλοι γνωρίζουν ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη τέλη Ιουλίου κι ότι ακόμη το πρώτο ματς της σεζόν μπορεί να κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις, ειδικά για εκείνη την ομάδα, που κουβαλά το χαρακτηρισμό του φαβορί. Εδώ, όμως, το διακύβευμα είναι τεράστιο για τον ΠΑΟΚ, που παλεύει για χρόνια να κάνει πράξη το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα, μετά τα… αυτογκόλ στο ματς της περασμένης Τετάρτης, έδωσε το δικαίωμα στους Βόσνιους να ελπίζουν για μια τεράστια υπέρβαση.

Ακόμη, πάντως, και στον αγώνα της Τούμπας και παρά τη «μικρή» νίκη του ΠΑΟΚ φάνηκε ότι η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Εδώ, όμως, που έφθασε το πράγμα, αυτό που μετράει είναι η αποτελεσματικότητα κι όχι η θεωρία. Η Μπόρατς δεν έχει να χάσει τίποτα στη ρεβάνς, έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι δεν την έδιναν τύχη στα ματς με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, ο Δικέφαλος έχει το άγχος του φαβορί και κανείς στον ασπρόμαυρο σύλλογο δεν θέλει καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο πιθανού στραβοπατήματος. Αυτό που έχει να κάνει στη ρεβάνς της Μπάνια Λούκα είναι να δείξει από την αρχή στους γηπεδούχους ποιος είναι το αφεντικό, αποφεύγοντας εντελώς τα καρδιοχτύπια.

Διαβάστε ακόμη...