Σκέψεις για αλλαγές από τον Λουτσέσκου

Οι παίκτες που διεκδικούν φανέλα βασικού στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπόρατς στη Βοσνία και οι αποφάσεις του προπονητή του Δικεφάλου.
Πηγή: sport24.gr
Σκέψεις για αλλαγές από τον Λουτσέσκου
Photo Credits: @PAOK FC

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει στη Θεσσαλονίκη την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Μπάνια Λούκα και να αναχωρήσει με προορισμό τη Βοσνία.

Ο προπονητής του Δικεφάλου καταστρώνει τα σχέδια του για το δεύτερο παιχνίδι με την Μπόρατς χωρίς μέχρι την τελευταία προπόνηση να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Το ενδεχόμενο να γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα είναι ανοικτό καθώς υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν ξεκίνησαν στον αγώνα της Τούμπας και πλέον διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα.

Τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει έχουν να κάνουν κυρίως με την ανασταλτική λειτουργία των πρωταθλητών που αποτέλεσε το μεγάλο πρόβλημα στον πρώτο αγώνα με τους Βόσνιους. Έτσι ο Λουτσέσκου σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Τόμας Κεντζιόρα, αντί του Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, στο κέντρο της άμυνας παίζοντας με το περυσινό βασικό του δίδυμο στα στόπερ: τον Πολωνό με τον Κουλιεράκη.

Δεν αποκλείεται επίσης στον άξονα της μεσαίας γραμμής να ξεκινήσει ο Μαντί Καμαρά, πιθανότατα με τον Στέφαν Σβαμπ. Η είσοδος του Αφρικανού στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα έφερε ηρεμία στα μετόπισθεν του Δικεφάλου και η ηρεμία είναι απαραίτητη στην αυριανή ρεβάνς.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν επίσης ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αλλά και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που διεκδικούν φανέλα βασικού με τον 55χρονο τεχνικό να έχει αρκετές λύσεις στη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στη Βοσνία με ένα μικρό, αλλά πολύ σημαντικό προβάδισμα της νίκης του με 3-2 στην Τούμπα και που του δίνει την ευχέρεια να διαχειριστεί το αυριανό παιχνίδι και να σφραγίσει την πρόκριση του στον επόμενο προκριματικό γύρο, όπου λογικά περιμένει η Μάλμε.

Διαβάστε ακόμη...