Για τον Λουτσέσκου υπάρχει μόνο ο επαναληπτικός!

Η φιλοσοφία του «game by game» και οι… μεταγραφές.
Πηγή: paok24.com
Για τον Λουτσέσκου υπάρχει μόνο ο επαναληπτικός!

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, στα πλαίσια του επαναληπτικού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ασπρόμαυροι» ταξιδεύουν για τη Βοσνία, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να παραχωρεί -νωρίτερα- συνέντευξη Τύπου από το γήπεδο της Τούμπας. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου στάθηκε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός πως η ομάδα του κέρδισε το πρώτο παιχνίδι και διατηρεί προβάδισμα πρόκρισης, κάτι αρκετά σημαντικό, που δε θα πρέπει να εφησυχάσει ωστόσο τους ποδοσφαιριστές του.

Άλλωστε, ο 54χρονος προπονητής μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια στη φιλοσοφία του «game by game». Παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν υπάρχει προηγούμενο, ούτε επόμενο, αλλά μόνο αυτό του παρόντος.

Φιλοσοφία που διατήρησε ακόμη και όταν κλήθηκε να σχολιάσει για τις μεταγραφές που κάνει ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ολοκληρώσει τη μετακίνηση του Ταρίκ Τισουντάλι από τη Γάνδη, ετοιμάζονται γι’ αυτήν του Σόλα Σορετίρε που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, από το βράδυ της Τρίτης (29/7) ενώ αύριο αναμένεται η άφιξη και του Φέντορ Τσάλοφ.

«Δε θέλω να μιλήσω για μεταγραφές ή οτιδήποτε άλλο, έχουμε ένα παιχνίδι αύριο» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Λουτσέσκου, δείχνοντας ξεκάθαρα πως το μόνο που τον ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η πρόκριση της ομάδας του.

Διαβάστε ακόμη...