Το σκεπτικό Λουτσέσκου για Βοσνία

Όσα ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του City 106.1.
Πηγή: paok24.com
Το σκεπτικό Λουτσέσκου για Βοσνία

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στην Βοσνία και την Μπάνια Λούκα και πλέον, μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ματς με την Μπόρατς.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από το εισιτήριο της πρόκρισης, με τους “ασπρόμαυρους” να έχουν επικρατήσει με 3-2 στο πρώτο ματς της Τούμπας και να έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, μιλώντας στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού City 106.1 και στην καθημερινή (10-12) εκπομπή Ντουέτο, ανέλυσε όλο το σκεπτικό του Ραζβάν Λουτσέσκου με φόντο το αποψινό παιχνίδι και στάθηκε στο πώς θα προσεγγίσει αυτό το ματς.

“Με την ίδια λογική που πήγε στο πρώτο ματς, στο ξεκίνημα του παιχνιδιού θα χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες από εκείνους που έχουν δουλέψει μαζί του πιο πολύ στη διάρκεια της προετοιμασίας. Επιβραβεύονται όσοι δούλεψαν πιο πολύ καιρό. Θέλει να ξεκινήσει με αυτούς και να φέρει από τον πάγκο μερικούς ποιοτικούς παίκτες, όπως έκανε και στο πρώτο παιχνίδι. Το ζύγισε, το σκέφτηκε και παίρνει μία απόφαση. Θα παρατάξει ενδεκάδα που θα θυμίζει αρκετά εκείνη του πρώτου αγώνα, με κάποιες μεταβολές“, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Ο Λουτσέσκου δε θεωρεί ότι επηρέασαν οι επιλογές παικτών στο πρώτο ματς. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αρκετά ασόβαρα λάθη και στα φιλικά και στο πρώτο παιχνίδι, γι’ αυτό και θα επιμένει στο ίδιο σκεπτικό. Ο Λουτσέσκου παραμένει στο ίδιο πλάνο. Έχει όλα τα δεδομένα μπροστά του και παίρνει αποφάσεις για το “σήμερα”, αλλά και για το “αύριο”. Περιμένουμε κάτι καλύτερο από τον ΠΑΟΚ, για να μην κινδυνεύσει και να κερδίσει“.

Διαβάστε ακόμη...