Τα «ασπρόμαυρα» ποστ μετά την πρόκριση (pics)

Έχοντας παρουσιαστεί σοβαρός, αποφασισμένος, απόλυτα συγκεντρωμένος, ο ΠΑΟΚ σημείωσε ένα γκολ, έχασε πολλές ευκαιρίες, «καρπώθηκε» τη δεύτερη νίκη του κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα και μαζί την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.
Πηγή: forzaonline.gr
Τα «ασπρόμαυρα» ποστ μετά την πρόκριση (pics)
Photo Credits: @PAOK FC

Επόμενη στάση για τους «ασπρόμαυρους» το Μάλμε της Σουηδίας στις 6 Αυγούστου 2024 (σ.σ με την σέντρα του αγώνα να είναι προγραμματισμένη για τις 20:30) και το αγωνιστικό τμήμα να τοποθετείται στην εξασφάλιση της παρουσίας του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ενδεικτικό πως Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ, Τόμας Μουργκ και Μπράντον Τόμας εξέφρασαν τον έντονο ενθουσιασμό τους μετά τη λήξη της επαναληπτικής αναμέτρησης στη Βοσνία, με τους δύο πρώτους να τονίζουν ότι «προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του UEFA Champions League» και τον Ισπανό φορ να επισημαίνει πως «κάναμε σπουδαία δουλειά απόψε εκτός έδρας και περάσαμε στον επόμενο προκριματικό γύρο. Περήφανος για αυτή την ομάδα».

Δείτε αναλυτικότερα τα «ασπρόμαυρα» ποστ που αναρτήθηκαν μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης:

Διαβάστε ακόμη...