Η αποθέωση σε Μουργκ-Σβαμπ και η… συνάντηση

Ορμώμενος από την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League κατόπιν της δεύτερης διαδοχικής του νίκης απέναντι στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ο αυστριακός Τύπος έσπευσε να αποθεώσει τους Τόμας Μουργκ και Στέφαν Σβαμπ που αγωνίστηκαν για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων» στην επαναληπτική αναμέτρηση με τους Βόσνιους.
Πηγή: forzaonline.gr
Η αποθέωση σε Μουργκ-Σβαμπ και η… συνάντηση
Photo Credits: @paokfc.gr

Από τις σχετικές αναφορές τους δεν έλειψε και η «σύνδεσή» τους με τη Ραπίντ Βιέννης δεδομένου του περάσματός τους «σε ένα παιχνίδι συνάντησης παικτών του αυστριακού κλαμπ», όπως επισημαίνουν.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνουν αυστριακά ΜΜΕ για τους Στέφαν Σβαμπ και Τόμας Μουργκ μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του UEFA Champions League: 

«Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League με εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της βοσνιακής Μπόρατς Μπάνια Λούκα χθες το βράδυ. Το χρυσό γκολ για τους πρωταθλητές Ελλάδας σημείωσε ο πρώην παίκτης της Ραπίντ Βιέννης, Τόμας Μουργκ. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός υπέστη έναν μικρό τραυματισμό στο 19ο γκολ του στο 129ο παιχνίδι του για τον ΠΑΟΚ, αλλά μπόρεσε να συνεχίσει να παίζει. Αντικαταστάθηκε μετά από 72 λεπτά.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικά μία συνάντηση… παικτών της Ραπίντ Βιέννης στον αγωνιστικό χώρο: αρχηγός του ΠΑΟΚ ήταν ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος έπαιξε στη μεσαία γραμμή μέχρι το 80ο λεπτό. Από την άλλη, ο Σρντιάν Γκράχοβατς έπαιξε στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην ίδια θέση ενώ ήταν συμπαίκτης με τους δύο ασπρόμαυρους στην Αυστρία. Μπροστά του, ο Στέφαν Σάβιτς, με καταγωγή από το Σάλτσμπουργκ και πρώην ταλέντο της Red Bull, που έπαιξε επίσης μέχρι το 57ο λεπτό».

Διαβάστε ακόμη...