Ψάχνει το πρώτο βήμα στη Σουηδία

Σημαντική αποστολή με φόντο τον μεγάλο στόχο για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ψάχνει το πρώτο βήμα στη Σουηδία

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Σουηδία απέναντι στη Μάλμε, με φόντο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο πρώτο ματς με τους Σουηδούς, με τα βλέμματα να πέφτουν στο “Ελέντα Στάντιον” και βρίσκονται στη Σουηδία από το απόγευμα της Κυριακής, θέλοντας να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και η Μάλμε αυτό της Κλάκσβικ, ενώ η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League θα αντιμετωπίσει Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου για μία ακόμη φορά δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό θέμα και έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, ενώ μαζί του, στη Σουηδία πήρε τους Τισουντάλι και Τσάλοφ. Εκτός λίστας έχουν μείνει οι Σαμάτα και Ράφα Σοάρες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Όσον αφορά στη Μάλμε, οι Νίκλας Μοϊσάντερ, Άντον Τίμερχολ, Στέφανο Βέκια και Όσκαρ Λεβίτσκι είναι αμφίβολοι και είναι πιθανό να μην αγωνιστούν, ενώ πριν από μερικές ημέρες αποχώρησε και ο Κορνέλιους.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σκωτσέζος, Τζο Μπίστον, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντάνιελ ΜακΦάρλαν, Ντάγκλας Πότερ. Τέταρτος θα είναι ο Μάθιου ΜακΝτέρμιντ, ενώ στο VAR θα είναι οι Στίβεν ΜακΛίν και Έουαν Άντερσον.

Η αναμέτρηση στη Σουηδία θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NOVASPORTS PRIME.

Διαβάστε ακόμη...